Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vrlo visoka zaštita za svaki tip kože: La Roche-Posay Anthelios

lrp-anthelios

La Roche-Posay predstavlja novitet u liniji Anthelios - prvu La Roche-Posay gel-kremu s 'dry touch' teksturom koja pruža trenutno upijanje bez masnog sjaja  i bijelih tragova.

Anthelios XL godinama štiti  osjetljivu kožu sklonu alergijskim reakcijama  na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA zaštitu (UVA nivo zaštite je viši od europske preporuke) s malim brojem sastojaka posebno formuliranih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja.  Ne smijemo zaboraviti da koža pamti i ne oprašta, stoga ju treba   pravilno zaštititi uoči proljetnih i ljetnih vrućina te sve jačeg UV zračenja.  Lice je pri tome najizloženije, najčešće zbog nedovoljne brige o njezi, pa je vrlo važna pravovremena zaštita lica proizvodima visokog zaštitnog faktora koji su posebno prilagođeni koži lica.

U toplijim su krajevima proizvodi za zaštitu od sunca pod posebnim povećalom: topla klima i velika vlažnost zraka povisuju očekivanja dermatologa i njihovih pacijenata koji traže učinkovito rješenje prilagodljivo svakodnevnoj uporabi. Jednostavno i ugodno nanošenje, nemasna i neljepljiva tekstura koja se nakon nanošenja ne sjaji. Anthelios ima spremno rješenje za te probleme - visoka UVA-UVB zaštita u kombinaciji s novom 'dry touch' teksturom.

lrp-anthelios-xl-ge-creme-dry-touch-spf-50

Anthelios XL 'dry touch' gel-krema za lice SPF 50+ pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući patentiranom sustavu Mexoplex u kombinaciji s izvorskom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Jedinstvena 'dry touch' tekstura  omogućuje trenutno upijanje  bez masnog sjaja i  bijelih tragova. Proizvod je vodootporan, nekomedogen, ne sadrži  parfeme i paraben te je pogodan za normalnu i masnu kožu. Novitet u liniji Anthelios pruža optimalnu toleranciju i smanjen sadržaj kemijskih filtera.

lrp-anthelios-xl-ge-creme-dry-touch-spf-50

Inovativna formula Anthelios gel-kreme s 'dry touch' teksturom pruža trenutno upijanje te stoga ne ostavlja bijele tragove ni masni sjaj. Formula je osnažena 'toque seco' (dry touch) inovacijom prilagođenom proizvodima za zaštitu od sunca korištenim u toplim krajevima. Nakon nanošenja Anthelios ima mat učinak na kožu, što je posebno važno za kožu sklonu znojenju te masnom sjaju. Upravo mat učinak potiče kontinuirano nanošenje za zdraviji i ljepši izgled osjetljive kože.

la-roche-posay-anthelios-xl-obojeni-ekstremni-fluid

Ako želite visoku zaštitu od UVA i UVB zraka uz lagani make-up učinak La Roche-Posay nudi i to rješenje (--> link).  Anthelios XL obojeni ekstremni fluid 50+ ima inovativnu obojenu tekstura koja pruža izniman osjećaj ugode, osvježenja i hidratacije te omogućuje cjelodnevno nanošenje bez neugodnog osjećaja ljepljivosti i masnoće. Proizvod pruža vrlo visoku zaštitu za osobe s osjetljivom kožom sklonom alergijskim reakcijama  na sunce, u obojenoj varijanti za prirodan i nemastan sjaj.

Anthelios proizvodi za lice namijenjeni su svim tipovima kože. Sprječavaju oštećenja kože uzrokovana suncem, različite fotoalergijske i fototoksične reakcije, pigmentaciju te prerano starenje kože. Uz 'dry touch' gel-kremu i obojeni ekstremni fluid, linija Anthelios nudi vrlo visoku zaštitu za svaki tip kože lica: Obojena topiva krema za lice SPF 50+, baršunasti losion SPF 50+ te Anthelios AC  matirajući ekstremni fluid SPF 30 samo su neki od proizvoda za visoku zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.

Cijena Anthelios XL 'dry touch' gel-krema za lice SPF 50+ je 116 kuna, a Anthelios XL obojenog ekstremnog fluida 50+ je 120 kuna.

Tags: sunčanje, roche-posay, zaštita, roche, posay, anthelios

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Vrlo visoka zaštita za svaki tip kože: La Roche-Posay Anthelios