Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Wow efekt njege: Nivea Care krema za lice i tijelo

nivea-care-krema

Prije više od 100 godina Nivea je proizvela prvu kremu za njegu kože, a generacije obitelji prihvatile su ju kao pravog člana obitelji koji brine za njihovo lice i tijelo.

Za intenzivnu hranjivost kreme zaslužne su bogate i masne formule, a Nivea je sada lansirala formulu koja nudi idealnu kombinaciju hranjivosti bez osjećaja masnoće. Tako je nastala nova Nivea Care krema čija snažna formula omogućuje duboko hranjenje kože dok se istovremeno vrlo lagano nanosi, brzo apsorbira i ne ostavlja masni sjaj.

nivea-care-krema

Inovativna Nivea Care krema u dodiru s kožom otapa uravnoteženu količinu voska omotanog gelom lagane hidratantne teksture. Ovi glatki, njegujući kristali voska koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži. Upravo to Nivea Care kremu čini prvom kremom koja kombinira bogatu njegu i nemasnu teksturu te kožu čini mekom i nježnom. Njezino je korištenje pravi užitak za kožu i osjetila zahvaljujući senzacionalnoj teksturi i jedinstveno blagom i ženstvenom mirisu.

Revolucionarna formula s hidro voskom pruža bogatu njegu i posebno lagan osjećaj na koži. Ujednačena količina voska i hidratizirajućeg gela trenutno se topi i dubinski prodire u kožu dok njegujući kristali voska pružaju dugotrajnu bogatu njegu i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože. Pogodna je za primjenu na tijelu, licu i rukama.

Dugogodišnja istraživanja pokazala su da žene žele jednostavna rješenja za njegu kože koja će ju dubinski nahraniti bez ostavljanja masnih tragova. Vođena time Nivea je lansirala novu formulu s kombinacijom voskova koji se tope na koži. Pritom se na koži stvara meki oblog koji pomaže u zadržavanju optimalne razine vlažnosti tijekom cijeloga dana, dok u isto vrijeme ostavlja senzacionalan osjećaj na koži. 'Wow' efekt kreme temelji se na tehnologiji hidrodisperzije voska koji pruža intenzivnu i dugotrajnu njegu pogodnu za sve tipove kože.

Cijena Nivea Care kreme je 27,90 kn (100 ml) i 37,50 kn (200 ml).

Tags: koji, lice, nivea, kože, njegu, tijelo, kremu, obitelji, člana, generacije, njihovo, brine, prihvatile, pravog

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Wow efekt njege: Nivea Care krema za lice i tijelo