Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Za borbu protiv atopijskog dermatitisa i suhe kože: Uriage Xémose

uriage-xemose

Iz laboratorija Uriage stižu dobre vijesti za sve one koji se bore s atopijskim dermatitisom jer je Uriage razvio novu učinkovitu liniju Xémose za njegu takve kože. Uriage Xémose sadrži patent Chronoxine koji obnavlja 3 funkcije kože - imunološku, mikrobiološku i fizičku.

 

Ova linija se sastoji od nekoliko učinkovitih proizvoda koji djeluju u sinergiji. Xémose sindet za pranje nježno čisti kožu i štiti ju od isušivanja, Xémose ulje za kupanje i tuširanje nježno čisti kožu, umiruje i olakšava svrbež i potrebu za grebanjem, zatezanje kože i osjećaj nelagode, Xémose krema za lice umiruje osjećaj zatezanja i odmah pruža koži osjećaj ugode, a ima bogatu i neljepljivu teksturu koja se brzo upija, Xémose hranjivi balzam za usne vlaži i obnavlja suhe usne te stvara zaštitni film preko njih.

uriage-xemose

Xémose emolijient krema za tijelo obnavlja lipide protiv iritacija kože, smanjuje svrbež, brzo se upija i neljepljive je teksture te je koža kroz duže razdoblje njegovana i hidratizirana te se smanjuje vrijeme upale.

Xémose cerat obnavlja lipide protiv iritacija, brzo djeluje, jedinstvene kremaste teksture, smanjuje vrijeme upale, intenzivno hrani kožu, smanjuje vrijeme upale i koža je kroz duže razdoblje njegovana i hidratizirana uz produženje mirne faze. Xémose emolijent mlijeko se lako razmazuje, smanjuje ljuskanje kože, a ona je nakon nanošenja meka i podatna, stvara zaštitni film preko kože.

Iz Uriage stiže i nekoliko preporuka za dnevnu rutinu njege kod kože s atopijskim dermatitisom. Kupanje i tuširanje najviše 10 minuta dnevno uz izbjegavanje prevruće vode, potrebno je štititi kožu od hladnoće i oblačiti pamučnu odjeću te izbjegavati direktan kontakt kože sa sintetikom i vunom. Uravnotežena prehrana uz izbjegavanje određene hrane poput kikirikija te suhog i egzotičnog voća je od osobite važnosti te je potrebno izbjegavati površine koje nakupljaju prašinu i grinje. Trebalo bi koristiti proizvode za higijenu i njegu kože bez sapuna, mirisa i drugih alergena i prilagođene emolijentne kreme za atopičnu kožu.

Uriage Xémose liniju možete pronaći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, kao i u Formasana shopu u Zagrebu.

Tags: koji, novu, učinkovitu, kože, njegu, liniju, uriage, razvio, takve, xémose, chronoxine, imunološku, mikrobiološku, fizičku

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Za borbu protiv atopijskog dermatitisa i suhe kože: Uriage Xémose