Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Za prekrasnu i mladoliku kožu: Lancôme Visionnaire

lancome-visionnaire-eyes-blur

Lancôme je 2011. godine lansirao serum Visionnaire s molekulom LR 2412 koja dubinski obnavlja kožu i vraća joj ljepotu. Molekula LR 2412 nadahnuta je prirodnim procesom obnove kože. Lancôme sad upotpunjuje svoju ponudu proizvoda za njegu kože u istoj liniji sa Visionnaire Yeux, Advanced Eye Contour Perfecting Corrector i Visionnaire [1 Minute Blur], Smoothing Skincare Instant Perfection, čime nastavlja posvećivati posebnu pažnju trendovima i potrebama žena.

lancome-visionnaire-eyes-yeux

Visionnaire Yeux - Advanced Eye Contour Perfecting Corrector

Visionnaire Yeux prvi je tri-u-jedan inovativni korektor s LR 2412 usmjeren na tri glavna problema kontura očiju (tamni krugovi, bore i neujednačenost), koji ispravlja, vraća prirodni sjaj i zaglađuje područje oko očiju, pružajući dugotrajno djelovanje na kožu, te vidljivo prikrivajući tamne krugove u manje od minute. Nevidljivi pigmenti za uklanjanje tamnih mrlja u formuli za njegu snažno djeluju u dodiru s kožom. Jedinstvena tehnologija u trenu vraća prirodni sjaj očima žena, bez obzira na ton kože.

lancome-visionnaire-blur

Visionnaire [1 Minute Blur] - Smoothing Skincare Instant Perfection

Suvremena žena traži brze rezultate i maksimalan učinak u što manje vremena. Vodeći se time u Lancômeu su kreirali Visionnaire [1 Minute Blur] koji daje savršenu kožu u trenu. U trenutku zaglađuje pore, a tekstura kože je odmah vidljivo ljepša. Visionnaire [1 Minute Blur] zaglađuje sve nesavršenosti kao da nikada nisu ni postojale. Njegova potpuno meka tekstura gela kožu čini glatkom i donosi savršen svilenkast i blistav izgled. Prilikom nanošenja transformira se u lagan i nježan veo. Koža je baršunasta, ugodna i besprijekorna na dodir. Visionnaire [1 Minute Blur] je posljednji korak u njezi kože, no prvi u šminkanju, čini podlogu i poboljšava vizualni učinak za nevjerojatno glatku i ujednačenu kožu.

U jednoj minuti daje pet koristi za kožu: smanjuje vidljivost pora (nestaju pore proširene zbog masne kože ili starenja, a koža je vidljivo čišća i svježija te izgleda pomlađeno), prikriva neujednačenosti teksture (koža je ujednačena, glatka i meka), ujednačava tonus (koža dobiva prirodni sjaj, prekrivena je ujednačenim baršunastim velom), korigira sjaj (završni mat izgled je osiguran u svim uvjetima), glatka koža koja blista zdravim sjajem.

Preporučena maloprodajna cijena Visionnaire Yeux i Visionnaire [1 Minute Blur] je 445 kuna (svaki).

lancome-visionnaire-eyes-blur

Tags: lancôme, njega, oči, primer

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Za prekrasnu i mladoliku kožu: Lancôme Visionnaire