Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zablistajte u dragocjenim trenucima: Stenders Zlatna kolekcija

stenders-zlatna-kolekcija

Još od doba starog Egipta, zlato se koristilo u njezi kože kako bi se što duže sačuvala mladost i ljepota. Stenders predstavlja inovativnu i glamuroznu liniju zlatne kozmetike - spoj prirodnih blaga i moderne tehnologije baziranoj na moći zlata.

Za izvrstan učinak dodan je ekstrakt nara koji je bogati izvor antioksidansa.

 

stenders-zlatna-kolekcija-shower-gel-bath

24k Zlatni gel za tuširanje

Zlato čisti, vlaži i omekšava kožu posebno nježno. Čestice 24 karatnog zlata prodiru u najdublje slojeve kože i pomažu pri očuvanju njezine mladosti. Cijena Zlatnog gela za tuširanje je 129 kuna.

24k Zlatni eliksir za kupanje

Dok uživate u aromatičnoj i mirisnoj pjenastoj kupki, čestice 24 karatnog zlata  njeguju vašu kožu koja će biti izrazito glatka i mekana nakon kupanja. Cijena eliksira za kupanje je 139 kuna.

stenders-zlatna-kolekcija-sapun-bath

24k Zlatni sapun

Ekskluzivni Zlatni sapun donijet će dašak luksuza i glamura u vašu kupaonicu. Zbog svojih vrijednih sastojaka, 24 karatnog zlata i ekstrakta nara, sapun pomno brine za mladost vaše kože. Cijena sapuna je 79 kuna.

24k Zlatne kugle za kupanje

Kupanje u pjenušavoj mekoći užitak je za pamćenje. Cijena Zlatne kugle je 59 kuna.

24k Zlatni prah za kupanje

Stenders Zlatni prah učinit će kupanje pravim malim beauty ritualom. Spoj vrhunske njege očarat će vas učinicima meke i nježne kože. Cijena praha za kupanje je  59 kuna.

Svi Stenders proizvodi iz Zlatne kolekcije mogu se naći u njihovom dućanu u West Gate ili na njihovoj web-stranici www.stenders-cosmetics.com.

Tags: zlato, stenders

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zablistajte u dragocjenim trenucima: Stenders Zlatna kolekcija