Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zagladite linije oko očiju i usana: La Prairie

la-prairie-anti-aging-eye-lip-cream

La Prairie ima novitete za njegu posebno osjetljivog područja usana i očiju - Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream i Perfection a Porter Anti-Aging Eye and Lip.

Svaka formula sadrži ekskluzivni Cellular Complex kako bi nježno ciljala naše usne i područje oko očiju, korigirala, usavršavala i štitila ova ranjiva područja koja lako otkrivaju našu pravu dob. Još davne 1930. godine, proslavljeni kirurg Paul Neihans osnovao je kliniku La Prairie u Švicarskoj gdje je razvio svoju revolucionarnu terapiju stanicama za usporavanje efekta starenja.

la-prairie-anti-aging-eye-lip-perfection-a-porter

Anti-Aging Perfection a Porter je kompaktni duo sa dvije obnavljajuće formule za oči i usne koji trenutno uklanjaju umor i zaglađuje bore te njeguje dehidriranu kožu. Gel krema za oči trenutno zaglađuje, a dehidrirana hijaluronska kiselina puni mikrosfere vodom te tako i popunjava bore. Reflektirajući sastojci raspršuju svjetlo i tako prikrivaju nedostatke. Balzam za usne zahvaljujući dehidriranoj hijaluronskoj kiselini puni mikrosfere vodom i tako daje trenutnu punoću usnama i bori se protiv isušivanja. Ovaj proizvod idealan je za nositi u torbici, a krema također dolazi u kombinaciji s torbicom.

la-prairie-anti-aging-eye-lip-contour-cream

Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream je vrlo hidratantna i bogata krema, s dva u jedan formulom (za oči i usta) koja zaglađuje linje i bore te hidrira područija oko očiju i usana. Patentirani kompleks aminokiselina dodaje volumen u naboranim i udubljenim područjima. Sastojak nadahnut prirodom pomaže vratiti gubitak volumena na području oko očiju i usta, a ekstrakti tropskog voća s prirodnim AHA kiselinama nježno rade kemijski piling koji ublažava linije i bore te daje koži glađi izgled. Smanjuje otečenost i tamne kolutove pomoću morskog derivata koji spriječava razgradnju kolagena, jača kapilare i krvne žile, što dovodi do smanjenja podočnjaka. Hijaluronska kiselina, shea maslac i mješavina bogatih prirodnih omega ulja hidratiziraju kožu dok ekstrakt palminog sjemena sprečava oštećenja kože i poboljšava izgled kod crvenila kože (rosacea).

Cijena Anti Aging Eye & Lip Contour Cream (20ml) je 1.260 kuna, a Anti Aging Perfection a Porte (2x 7,5g) je  1.000 kuna.

Tags: preparativa, usana, linije, očiju, područja, anti-aging, perfection, cream, prairie, contour, porter

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zagladite linije oko očiju i usana: La Prairie