Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zakoračite u ljeto: Caudalie Soleil Divin

caudalie-teint-divin

Linije za zaštitu kože na suncu i za njegu nakon sunčanja iz Caudalie, Soleil Divin i Teint Divin donose pregršt kvalitetnih proizvoda bez parabena za 100% zadovoljstvo kože.

caudalie-soleil-divin-anti-ageing-krema

Soleil Divin anti-ageing krema SPF30 ili SPF 50, pruža odličnu zaštitu od  UVA i UVB zraka za sve tipove kože. Sadrži filtere koji ne iritiraju kožu, a imaju antioksidativno djelovanje zahvaljujući polifenolima iz sjemenki grožđa. Pruža potpunu anti-age njegu uz intenzivnu hidrataciju zbog visokog udjela Vinolevura. Kod primjene ne ostavlja ljepljiv sloj i pogodna je za sve tipove kože. Sadrži 40 ml proizvoda,a preporučena maloprodajna cijena za kremu sa SPF30 je 177 kn, dok je za kremu sa SPF50 cijena 202 kn.

caudalie-soleil-divin-mlijeko-za-tijelo

Soleil Divin mlijeko za tijelo SPF 20 je fini njegujući losion koji se lako razmazujue, brzo upija, blagog mirisa. Također sadrži polifenole za antioksidativno djelovanje te Vinolevure za dubinsku hidrataciju kože tijela. Sadrži 100 ml proizvoda, a preporučena maloprodajna cijena je 164 kn.

Teint Divin krema za postupno samotamnjenje je ultra hidratantni losion za samotamnjenje i sjajan ten. Sadrži prirodne sastojke za aktivaciju tena (DHA i brzodjelujuća DHA), uz ugodan miris cvijeta frangipanija. I ova krema ima antioksidativno djelovanje stabiliziranih polifenola sjemenki grožđa uz ulje koštica grožđa koje hidratizira kožu. Lako se nanosi, može se koristiti tijekom cijele godine, pogodna za sve tipove kože. Sadrži 30 ml proizvoda, a preporučena maloprodajna cijena je 141 kn.

/caudalie-teint-divin-tonirani-ovlazivac

Teint Divin tonirani ovlaživač za svijetlu/tamnu put, je obojeni ovlaživač na bazi minerala, karite maslaca, skvalana iz masline, natrijevog hijaluronata i biljnog glicerina. Polifenoli osiguravaju antioksidativni učinak, a sjajne bakrenaste čestice i pigmenti reflektiraju svjetlost dajući sjaj koži. Može se koristiti tijekom cijele godine, nekomedogen je, pogodan za sve tipove kože. Preporuka je za suhu kožu da ga se nanosi nakon uobičajene dnevne kreme. Maloprodajna cijena proizvoda je 141 kn, u pakiranju od 30 ml.

caudalie-teint-divin-mineral-bronzing-puder

Teint Divin mineral bronzing puder nudi lagano prekrivanje za prirodan osunčan izgled kože. Mineralni pigmenti matiraju kožu i daju toplinu licu uz senzualni miris. Može se koristiti kao bronzer ili rumenilo. Maloprodajna cijena proizvoda je 158 kn.

Tags: sunčanje, caudalie, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zakoračite u ljeto: Caudalie Soleil Divin