Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Započnite svaki dan sa dozom energije: La Prairie Cellular Power kolekcija

la-prairie-cellular-power

Znanost nam govori da tri glavne odrednice na koji način spriječiti starenje kože su gubitak energije, akumulacija staničnih oštećenja tkiva te pad sposobnosti koža da se oporavi i bori protiv slobodnih radikala. La Prairie Cellular Power kolekcija upravo na taj način se bori protiv starenja kože.

Kolekcija predstavlja trio energije na bazi formula koje poboljšavaju izvedbu svih prirodnih funkcija kože te u konačnici pomažu koži da obnovi energiju i obrani se. Na taj se način zadovoljavaju potrebe kože za energijom na dnevnoj bazi i daje koži moć da izgleda i ponaša se mlađe iznutra i izvana.

Od svih tih faktora, gubljenje energije je najkritičnije, jer koža treba energiju za život i napredovanje. Energija je izvor napajanja za kožu, a gubitak energije oštećuje staničnu komunikaciju te uzrokuje nagomilavanje oštećenih stanica i usporava obrambeni sustav kože.

la-prairie-cellular-power

Novi proizvod u kolekciji je Cellular Power Serum koji kombinira novi revolucionarni kompleks Defense Fortifying Complex sa priznatim Cellular Power kompleksom kako bi osnažio kožu i vratio njenu optimalnu ravnotežu, mladost i ljepotu.

Razvijen da zadovolji potrebe potrošača za dnevnom dozom energije te Cellular Power Infusion i Cellular Power Charge Night postaje nezamjenjiv dio dnevne rutine i njege.

la-prairie-cellular-power

Cellular Power kolekcija jača prirodnu obrambenu sposobnost kože te detektira oksidativni stres, štiti od slobodnih radikala prije nego što oni izazovu oštećenja, vraća molekule u normalu te eliminira oštećene molekule nepovratno iz kože.

Proizvodi iz Cellular Power kolekcije ponovno aktiviraju prirodne antioksidanse u koži, osiguravajući čist i gladak ten te zdrav sjaj kože iz dana u dan.

Preporučena maloprodajna cijena Cellular Power Seruma (50ml), Cellular Power Charge Night (40 ml) i Cellular Power Infusion (4x7,8ml) je  3.210 kuna (po proizvodu).

Tags: serum, njega, starenje, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Započnite svaki dan sa dozom energije: La Prairie Cellular Power kolekcija