Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita i hidratacije bez ljepljivosti: Biotherm Dry Touch maglica i krema

biotherm-sun-2014

Biotherm ove godine predstavlja svoju prvu liniju Dry Touch proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Masni i ljepljivi tragovi sada su prošlost, budući da su Biothermovi stručnjaci razvili prvu Dry Touch teksturu koja se na koži niti ne osjeća - nemasna je, a pruža najbolju zaštitu i hidrataciju zahvaljujući Biothermovoj izvanrednoj formuli za njegu kože.

Visoka zaštita unaprjeđenih sunčevih filtara te formula s hidratacijskim učinkom sada su spojene u nevidljivu dry touch teksturu – brzosušeće silicijeve mineralne čestice u kombinaciji s antioksidantom vitaminom E i drugim aktivnim sastojcima.

biotherm-brume-solaire-dry-touch

Dry Touch je dostupan u osvježavajućem spreju - 'maglici' za tijelo SPF 30 ili mat kremi za lice SPF 30/50, a osmišljen je upravo za prave ljubitelje sunca, kojima je napokon dostupan proizvod u kojem će istovremeno uživati i dobiti optimalnu zaštitu od štetnih utjecaja.  Pružajući nevidljiv finiš bez bijelih tragova, Dry Touch pruža osjećaj ‘gole’ kože koja je hidratizirana i baršunasta na dodir.

Budući da zdrav ten ovisi o kvaliteti kože, Biothermovi proizvodi za zaštitu od štetnih zraka, tri za tijelo i dva za lice, sadrže vitamin E koji ima antioksidacijsko djelovanje. U moderniziranoj, premium ambalaži u sedefno žutoj nijansi, svaki od ovih proizvoda utjelovljuje našu filozofiju koja promiče zaštitu, uživanje na suncu i zdrav ten.

biotherm-brume-solaire-dry-touch

Brume Solaire Dry Touch

U svrhu pružanja visokog stupnja zaštite i hidratacije, Biotherm je razvio novi Brume Solaire Dry Touch koji ne sadrži alkohol, a na koži se gotovo ne osjeća, a donosi suhi finiš iznimne mekoće. Ova iznimno fina 'maglica' optimalno osvježava kožu, a u trenu se suši, ne ostavljajući masne tragove, već nevjerojatno mek i gladak finiš. Učinkovit sustav filtara Mexoryl pruža široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka. Boosteri unaprjeđuju ravnomjerno raspoređivanje filtara po površini kože, pružajući ujednačenu pokrivenost i bolju zaštitu.

biotherm-brume-solaire-dry-touch

Crème Solaire Dry Touch

Sada nam je konačno dostupna kombinacija efekta 'gole' kože, prozračne nevidljive teksture i zaštite zahvaljujući sustavu unaprjeđenih filtara. Crème Solaire je inspirirana Brazilom za koji je tipično vlažno i vruće vrijeme te pruža visoku učinkovitost i u ekstremnim uvjetima na plaži, a iznimno brzo upijajuća i prozračna tekstura donosi baršunasti finiš i kožu čini mekom na dodir. Sada nam je napokon dostupna kombinacija efekta 'gole' kože, prozračne nevidljive teksture te zaštite koju pruža sustav naprednih filtara. Patentom zaštićen sustav Mexoplex čini sinergiju između filtara i upijajućih agensa. Štiti kožu od UVA i UVB zraka, odgovornih za 80% budućih znakova starenja kože. Zahvaljujući antioksidacijskom djelovanju, vitamin E pomaže ograničiti štetu izazvanu oksidacijom, odnosno UV zrakama, usporavajući foto starenje stanica kože.

Sa sposobnošću upijanja 3.8 puta veće težine od vlastite u vodi, prah perlita apsorbira i isparava vodu. Upijajući vlagu i masnoću s površine kože poput spužve, ostavlja iznimno mek, suh finiš. Obogaćena silicijevim mineralima i perlitom, prozračna i nemasna tekstura uklanja neprirodan sjaj i vlagu, donoseći efekt 'gole' kože. Nevidljivo djelovanje Crème Solaire možemo zahvaliti siliciju i njegovim mogućnostima difrakcije svjetlosti. Kad svjetlost dođe u kontakt s površinom kože, njezin je hidrolipidni sloj reflektira poput zrcala. Budući da se sve zrake reflektiraju u istom smjeru, koža dobiva neprirodan sjaj. Međutim, kada svjetlost dosegne porozne silicijeve mikro-čestice, zrake se lome u više smjerova, pružajući mat učinak na koži.

Biothemova linija za zaštitu od sunca, dostupna je u Mueller parfumerijama. Cijena Brume solaire Dry Touch Mist SPF 30 je 216 kuna, a Crème Solaire Dry Touch SPF 30/50 je 192 kune.

Tags: sunce, biotherm, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita i hidratacije bez ljepljivosti: Biotherm Dry Touch maglica i krema