Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita kože ispunjena ljubavlju i nježnošću: L'Occitane Karite & Med

loccitane-shea-candy

Iz L'Occitanea stižu prave poslastice za njegu kože – linija Karite & Med (Shea Candy). U liniji se nalaze iznimno nježni proizvodi obogaćeni karte maslacem i medom za kožu baršunasto meku poput svile, učinkovito zaštićenu i slasno mirisnu poput meda.

Karite maslac je dragocjeni prirodni sastojak koji koži pruža intenzivnu njegu i zaštitu od agresivnog djelovanja vanjskih čimbenika, čineći je pritom iznimno mekom, a med omekšava, ublažuje te umiruje i najosjetljiviju kožu.

loccitane-shea-candy

Raskošna krema za tijelo

Nova njegujuća poslastica iz L'Occitanea podsjeća na slastan čokoladni mousse ujedinjen sa slatkim tučenim vrhnjem koje smo obožavali kao djeca. Lagana je poput zraka, nevjerojatno glatka na dodir i svilenkasto meka. Krema svojim nježnim dodirom svakodnevno njeguje kožu te je uvijek iznova obavija toplim mirisom meda.

Pjenušavi gel

Lagana, tekuća tekstura, sjajna poput dragocjenog zlata, pravi 'med za tuširanje' koji svakodnevno čisti kožu nježnim dodirima omekšavajućeg karite maslaca i ublažujućeg meda.

loccitane-shea-candy

Krema za ruke

L'Occitane je njegujuću formulu kultne kreme za ruke sa čak 20% karite maslaca obogatio ekstraktima meda, badema i kokosovim uljem. Za trenutno opuštene, meke i potpuno njegovane ruke.

Karite maslac

Neodoljivo privlačna kombinacija njegujućeg i hranjivog karite maslaca te ublažujućeg meda u praktičnom pakiranju da vam uvijek bude pri ruci. Idealan je za njegu i zaštitu usana te isušena područja kože.

Preporučene maloprodajne cijene proizvoda iz linije Karite & Med su 161 kuna Raskošna krema za tijelo s karite maslacem i medom (250 ml), 115 kuna Pjenušavi gel s karite maslacem i medom (125 ml), 57 kuna Karite maslac s medom (8 ml) i Karite krema za ruke s medom (30 ml).

Tags: njega, l'occitane, karite

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita kože ispunjena ljubavlju i nježnošću: L'Occitane Karite & Med