Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita kože na snježnim padinama: Nuxe Rêve de Miel kreme

nuxe-reve-de-miel

Uslijed niskih temperatura i hladnog vjetra, dolazi do slabije prokrvljenosti stanica kože čime se smanjuje i proizvodnja sebuma koji štiti kožu od agresivnih vanjskih uvjeta. Koža se stoga ubrzano isušuje, a površinske stanice odumiru što se očituje pojačanim ljuštenjem kože.

Da bi zaštitili kožu lica od hladnoće, najbolji način je pružiti joj obilje lipida. Esencijalne masne kiseline u lipidima sačinjavaju zaštitni hidrolipidni sloj kože te bez obzira da li inače imate suhu, normalnu ili mješovitu kožu, niske temperature uvijek traže dodatnu zaštitu lica kako bi koža ostala lijepa, zdrava i njegovana.

Nuxe predlaže da u zimskom paketu njege za lice obavezno morate imati zaštitnu dnevnu krema koja je imperativ zimske njege, bogatu obnavljajućau noćnu kremu i zaštitni balzam za usne.

nuxe-reve-de-miel-ultra-reconfortante-jour

Rêve de Miel dnevna umirujuća krema

Svaki dan prije izlaska na hladnoću, zaštitite svoje lice hranjivom Rêve de Miel Dnevnom iznimno umirujućom kremom za lice za suhu i osjetljivu kožu. Ova krema bogata lipidima dragocjenih biljnih ulja (suncokret, makadamija, slatki badem) intenzivno hrani kožu, dok ju ekstrakt ječma, arganovo ulje i shea maslac umiruju. Obogaćena vitaminom E, kao snažnim antioksidansom, štiti kožu lica od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Sadrži 91,7 % sastojaka prirodnog porijekla.

nuxe-reve-de-miel-ultra-reconfortante-nuit

Rêve de Miel noćnoj iznimno ugodna krema

Kako bi obnovili kožu oštećenu uslijed niskih temperatura i vjetra, spas se krije u Rêve de Miel Noćnoj iznimno ugodnoj kremi za lice koja nježno obavija i štiti kožu te djeluje na proizvodnju lipida, umirivanje, obnovu i regeneraciju kože tijekom noći. Njezina tajna krije se u proteinima bijelog boba koji stimuliraju regeneraciju stanica. Probudite se ujutro s predivno obnovljenom i nahranjenom kožom. Sadrži 91,7 % sastojaka prirodnog porijekla.

Preporučena maloprodajna cijena obje Rêve de Miel kreme je 228 kuna.

Tags: nuxe, njega, kreme, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita kože na snježnim padinama: Nuxe Rêve de Miel kreme