Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita od sunca za sve tipove kože i intenzitete zračenja: Daylong ultra SPF 25

daylong-ultra-25-spray

Osjetljivije osobe svijetle puti te one sklone alergijama, pjegama, aknama i opeklinama posebnu pažnju moraju posvetiti zaštiti od sunca. U tome uvelike može pomoći Daylong, linija proizvoda uglednog švicarskog proizvođača Spirig, specijalizirana upravo za zaštitu od sunca i njegu svih tipova kože i intenziteta sunčeva zračenja.

Daylong linija proizvoda obuhvaća kvalitetne proizvode za zaštitu od sunca i njegu kože za sve tipove kože i sve intenzitete sunčeva zračenja. Sadrže fotostabilne UV-filtre koji pružaju djelotvornu zaštitu od UVA i UVB zračenja.

Daylong ultra SPF 25 je brzoupijajući liposomalni losion za lice i tijelo koji se preporučuje osobama svjetlije kože i kose te osobama sklonim pjegama. Daylong ultra SPF 25 pakiran je u obliku spreja što osigurava jednostavnije, brže i lakše nanošenje.

Daylong ultra SPF 25 je dostupan u bolje opskrbljenim ljekarnama, a preporučena cijena mu je 101 kunu (100 ml) ili 149 kuna (200 ml).

Tags: proizvoda, kože, sunca, linija, može, tome, pomoći, zaštiti, tipova, daylong, uglednog, švicarskog, uvelike, specijalizirana

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita od sunca za sve tipove kože i intenzitete zračenja: Daylong ultra SPF 25