Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita od UV zračenja: Avon Sun +

avon-sun

Iako je preplanula put ljetni imperativ gotovo svih pripadnica ljepšeg spola, izlaganje suncu bez prikladne zaštite, ali i njege nakon sunčanja može trajno oštetiti kožu i ubrzati njezino starenje.

Avonova linija Sun+ sadrži kompleks Derma-UV Plus koji učinkovito štiti od UVA i UVB zraka te Activi-D tehnologiju koja potiče aktivnost vitamina D, nužnog za održavanje zdravog izgleda kože. Široki izbor proizvoda visokih, srednjih i niskih zaštitnih faktora koji dolaze u obliku kreme, losiona u sprayu ili ulja osigurat će prikladnu i ravnomjernu zaštitu za sve tipove kože, a ujedno će je održati hidratiziranom i njegovanom.

Za osjetljivu kožu ili kod prvog izlaganja suncu, preporučljivo je koristiti visoki zaštitni faktor kojeg sadrže Hidratantna krema za sunčanje za osjetljivu kožu SPF 50 (67 kn), Quick Dry prozirni spray za sunčanje SPF 30 (65 kn) i Hidratantna krema za sunčanje za lice SPF 30 (45 kn).

Zaštitu je potrebno nanijeti 15 – 30 minuta prije izlaganja suncu te ponoviti postupak nakon svakog kupanja, pretjeranog znojenja, brisanja ručnikom ili barem svaka 2 sata. Ukoliko se ispod zaštitne kreme, prije svakog sunčanja, nanese i Maxi Tan ulje u sprayu za naglašavanje puti (39 kn), Maxi Tan Hidratantni losion s beta karotenom (39 kn) ili Maxi Tan ulje u sprayu za naglašavanje puti (39 kn), postići će se savršena preplanulost kože i zlatni ten. Budući da sunce isušuje kožu, nakon svakog je sunčanja preporučeno korištenje proizvoda za dubinsku hidrataciju.

Avonov After Sun osvježavajući losion u sprayu s vitaminom C (19 kn) i After Sun umirujući maslac za tijelo (51 kn) umirit će kožu i vratiti joj prirodnu elastičnost, dok će joj After Sun svjetlucavi losion za tijelo (41 kn) pružiti i luksuzni sjaj.

Osim linije proizvoda za odrasle, Avon Sun+ donosi i potpunu zaštitu i njegu dječje kože pri sunčanju. Ovi proizvodi namijenjeni su osjetljivoj dječjoj koži, stoga pružaju najvišu razinu zaštite protiv UVA zraka te su otporni na vodu. Tirkizni Roll-on za sunčanje za djecu SPF 30 (41 kn) sadržava lagani losion živopisne tirkizne boje, dok se Tirkizni spray za sunčanje za djecu SPF 30 (67 kn), zahvaljujući praktičnom pakiranju, iznimno lako nanosi i ne ostavlja masne tragove. Osim što će čuvati njihovu kožu od štetnih sunčevih zraka, zaštita koja dolazi u tirkiznoj boji razveselit će sve mališane. Uz to, Sun+ nudi i Multivitaminska krema za sunčanje za djecu SPF 50 (65 kn) će dubinski nahraniti kožu, a After Sun osvježavajući gel za djecu (45 kn) idealan je za rehidrataciju i njegu osunčane dječje kože.

Tags: avon, njega, sunčanje, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita od UV zračenja: Avon Sun +