Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita od znojenja za osjetljivu kožu: Vichy dezodoransi

vichy-deo-anti-transpirante

Na tijelu imamo od dva do pet milijuna žlijezda znojnica, koje su najkoncentriranije na dlanovima, tabanima, čelu, pod pazuhom i na prsnom košu. Vichy predstavlja liniju dezodoransa za reguliranje znojenja, prilagođenu različitim stupnjevima znojenja, potrebama pojedinca i također osjetljivoj koži ispod pazuha.

Znojenjem izlučujemo otrovne proizvode metabolizma iz tijela i održavamo stalnu tjelesnu temperaturu. Znoj je sastavljen od 98 do 99 posto vode. Osim vode sadrži još ureu, organske kiseline, aminokiseline, mineralne soli, ugljikohidrate, enzime i vitamine. Obično je znoj bez mirisa i boje te sadrži pH između 4 i 6,5. Ipak bakterije na koži mogu uzrokovati oksidaciju i raspad nekih sastojaka znoja, zbog čega nastaje neugodan miris. Vichy je razvio liniju dezodoransa za reguliranje znojenja, oblikovanih za različite stupnjeve znojenja, što odgovaraju različitim potrebama pojedinaca.

STRESS RESIST roll on dezodorans

Pored vrućine i fizičkog napora, emocije su glavni razlog prekomjernog znojenja. Intenzivni antitranspirant za reguliranje prekomjernog znojenja koži omogućava da diše. Aktivni sastojak Perspicalm™ smanjuje povećano znojenje, a patentirani minerali upijaju višak vlage. Preporučena cijena proizvoda je 85 kuna.

DEZODORANS U SPREJU protiv prekomjernog znojenja

Jamči dvostruko djelovanje protiv znojenja i protiv neugodnog mirisa. Suši se odmah nakon nanošenja i ne ostavlja bijele mrlje na koži. Preporučena cijena mu je 77 kuna.

ROLL ON DEZODORANS za reguliranje prekomjernog znojenja djeluje 48 sati, a može se nabaviti po preporučenoj cijeni od 77 kuna.

ROLL ON DEZODORANS za osjetljivu i depiliranu kožu

Regulira znojenje i prikladan i za osjetljivu i depiliranu kožu. Djeluje 48 sati. Preporučena cijena proizvoda je 75 kuna.

DEZODORANS U OBLIKU KREME

Regulira prekomjerno znojenje i djeluje sedam dana. Sadrži soli veličine mikrona koje djeluju u samom središtu žlijezda znojnica i reguliraju znojenje. Uz redovitu upotrebu stupanj znojenja opada iz tjedna u tjedan. Preporučena cijena proizvoda je 75 kuna.

VICHY HOMME DEZODORANS antiperspirant s 48 satnim djelovanjem na reguliranje znojenja. Preporučena cijena Vichy Homme dezodoransa je 75 kuna.

Tags: vichy, dezodorans

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita od znojenja za osjetljivu kožu: Vichy dezodoransi