Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštita preko dana, obnova preko noći: Avon Anew Clinical E-Defence

avon-anew-e-defence

Avon je lansirao novu anti-age njegu - liniju Anew Clinical E-Defence koja se sastoji od zaštitne dnevne i obnavljajuće noćne kreme i koja pruža koži učinkovitu zaštitu od štetnih faktora iz okoliša.

Iz Avona kažu da je ideja za revolucionarnu njegu došla iz zamisli da krema može učiniti kožu otpornom na starenje. Razvio je nove formule koje koži pružaju temeljitu zaštitu od štetnih utjecaja iz okoliša te istovremeno učinkovito reduciraju vidljivost znakova starenja nastalih kao rezultat oštećenja kože uzrokovanih štetnim vanjskim faktorima.

Ekstremne temperature, zagađen zrak, izloženost UV zrakama te ostali vanjski faktori mogu uzrokovati dehidraciju i preuranjeno starenje kože. U stvari, većina oštećenja kože može biti uzrokovana štetnim utjecajima iz našeg okoliša.

Anew Clinical E-Defence istovremeno štiti kožu od svakodnevnih štetnih utjecaja te reducira znakove starenja koji nastaju kao posljedica upravo tih utjecaja – umanjuje čak i one bore koje su urezane u kožu već godinama.

avon-anew-e-defence

Zaštitna dnevna krema SPF 30 i Obnavljajuća noćna krema djeluju na oštećenja na koži koja su nastajala godinama, a kada se koriste zajedno, ove kreme poboljšavaju opće zdravlje kože. Hipoalergeni proizvodi s više razina djelovanja prikladni su za osjetljivu kožu, a ipak pružaju snažno anti-aging djelovanje te njeguju i hidratiziraju kožu.

Kreme iz linije Anew Clinical E-Defence sadrže tehnologiju koja ciljano djeluje protiv štetnih utjecaja iz našeg okoliša – ispušnih plinova, smoga, slobodnih radikala, UV zraka, ekstremne hladnoće i vrućine – koji uzrokuju preuranjeno starenje kože. Korištenje Anew Clinical E-Defence krema kao svakodnevnog režima njege kože, pobljšava opće zdravlje kože – ujednačava ton, posvjetljuje diskoloracije te zaglađuje teksturu kože. Formula dnevne kreme sadrži UVA/UVB zaštitu SPF 30 te mješavinu naših naprednih antioksidansa. Obnavljajuća noćna krema formulirana je s Avonovom ekskluzivnom SmartRepair tehnologijom, koja se nastavlja na dnevnu njegu kože te reducira znakove starenja preko noći.

Anew Clinical E-Defence linija dostupna je u katalogu Avonove kampanje 15, od 16. listopada 2013., a promotivna cijena krema iz te linije je 109 kuna.

Tags: avon, krema, njega, anew

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštita preko dana, obnova preko noći: Avon Anew Clinical E-Defence