Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštite osjetljivu kožu od zimskog sunca: La Roche-Posay Anthelios

lrp-anthelios-fluid-extreme-creme-fondante

Kako bismo nesmetano uživali na zimskom suncu i izbjegli negativne posljedice UV-zraka  potrebno je i zimi zaštititi osjetljivu kožu lica od sunčevih zraka. Laboratoriji La Roche-Posay preporučuju dva Anthelios proizvoda za zaštitu lica koji pružaju vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu širokog spektra i pružaju optimalnu SPF 50+ zaštitu protiv UVA-zraka.

Anthelios XL SPF 50+ topiva krema primjerena suhoj koži lica  i Anthelios XL SPF 50+ ekstremni fluid za normalnu i mješovitu kožu lica pružaju sigurnu zaštitu i užitak na suncu tokom zimskih dana.

Bez obzira da li se tijekom zimskog razdoblja odlučimo za odmor u planinama ili neku daleku i toplu destinaciju, UV zrake su uvijek prisutne. U planinama i ostalim područjima visoke nadmorske visine količina UVB zraka povećava se za 4% svakih 300 metara. Snijeg reflektira 85% UV zraka stoga je posebno važno tokom zimskih aktivnosti, gdje se osjećamo sigurni od sunca, koristiti visoku zaštitu. Jednako važno je istaknuti zaštitu od sunca u toplijim krajevima: Što smo bliži ekvatoru to je intenzivnost sunca veća te je opasnost od prekomjernog izlaganja suncu također viša. More reflektira 20% UV zraka pa je bitno zaštiti osjetljivu  kožu lica od mogućih posljedica.Ukoliko ne poštujemo navedene upute suočavamo se s posljedicama nezaštićenog i pretjeranog izlaganja suncu: prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega te isušivanje i zadebljanje kože na izloženim dijelovima tijela kao što je lice.

Anthelios XL SPF 50+ topiva krema za vrlo visoku zaštitu suhe kože lica štiti kožu od opeklina i kožnih reakcija te sprječava netoleranciju na sunce. Zahvaljujući patentiranom sustavu filtera Mexoplex u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay, Anthelios XL SPF 50+ topiva krema pruža idealnu zaštitu lica. Krema je bez mirisa, parabena i s manje kemijskih filtera. Teksturakreme je raskošna, hidratantna i ugodna te stoga izrazito pogodna i za suhu kožu.

Anthelios XL SPF 50+ ekstremni fluid za vrlo visoku zaštitu normalne i mješovite kože lica ima patentirani sustav filtera Mexoplex koji u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay djeluje umirujuće i antioksidativno. Fluid odlikuje i raskošna tekstura koja  se lako nanosi i brzo upija u kožu.Upotrebom ovog proizvoda koža je zaštićena od opeklina, kožnih reakcija i oštećenja stanica uzrokovanih UV-zrakama. Anthelios SPF 50+ ekstremni fluid sprječava pojavu pigmentacijskih mrlja izazvanih suncem i štiti od preuranjenog starenja kože i dugotrajnog oštećenja stanica.

Cijena Anthelios XL SPF 50+ topive kreme je 125 kuna, a Anthelios XL SPF 50+ ekstremnog fluida 129 kuna.

Tags: roche-posay, zaštita, anthelios

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštite osjetljivu kožu od zimskog sunca: La Roche-Posay Anthelios