Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštitite i transformirajte kožu: Estée Lauder Enlighten Skintone Correcting kolekcija

estee-lauder-enlighten-even-skin-correcting

Estée Lauder ide i korak dalje u borbi protiv neujednačenog tena i hiperpigmentacijskih mrlja i lansira novu kolekciju Enlighten Skintone Correcting u kojoj središnje mjesto ima EE krema.

Enlighten Skintone Correcting kolekcija je sveobuhvatna 24-satna kolekcija koja djeluje protiv neujednačenog tona kože i svih vrsta diskoloracije (ožiljci od akni, crvenilo, tamne mrlje, sivilo kože). Kolekciju čine tri proizvoda, Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum, Even Skintone Correcting Creme i Even Effect (EE) Skintone Corrector SPF 30  koji se koriste kao 'rutina' i pružaju korekciju i zaštitu protiv nastanka tamnih mrlja.

Estée Lauder znanstvenici iskoristili su novo istraživanje koje pokazuje da dnevna šteta dovodi do proliferacije pigmentacije svake noći. Nove formule rade danonoćno kako bi se razbio ciklus dnevnih napada i iritacija koje dovode do hiperpigmentacije i tamnih mrlja te se otkriva prirodno blistav, ujednačen ten.

estee-lauder-enlighten-even-skin-correcting

Sva tri proizvoda iz kolekcije nadopunjuju jedan drugog za sveobuhvatan režim koji uklanja sve vrste diskoloracije i utječe na teksturu i izgled kože. Transformacija kože počinje odmah jer je oživljena s hidratacijom i blistavošću, a mrlje, promjena boje i crvenilo su znatno smanjeni.

Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum

Serum koji preventivno djeluje protiv nastanka novih mrlja i smanjuje izgled postojećih. Ova svilenkasta, lagana formulacija smanjuje izgled svih vrsta diskoloracije, uključujući crvenilo i tamne mrlje. Dinamični duo sinergijskih sastojaka pojačava prirodnu sposobnost kože da se odupru pigmentaciji i diskoloraciji te pomaže spriječiti formiranje novih tamnih mrlja. Enlighten Dark Spot Correcting Night serum je toliko moćan da značajno smanjenje izgled mrlja u manje od dva tjedna. Serum dolazi u militraži od 30 i 50 ml, a cijena mu je 737 kn (30 ml) i 973 kn (50 ml).

estee-lauder-enlighten-ee-skintone-corrector

Enlighten Even Effect Skintone Corrector SPF 30 (EE krema)

EE krema je dnevna hidratantna krema, lagano obojana koja ujednačuje ton kože. Pruža dnevnu zaštitu protiv UV zraka, zagađenja i djelovanja slobodnih radikala. Dolazi u 3 nijanse- Light, Medium i Deep, ovisno o boji diskoloracije. Prva je linija obrane protiv dnevnih oštećenja, daje svakodnevnu zaštita od UV zračenja, zagađenja i slobodnih radikala. Sadrži snažan antioksidant Baicalin, ekstrakt visoke čistoće, koji pomaže kako bi se smanjila iritacija od zagađenja koje mogu izazvati nastanak pigmentacijskih, tamnih mrlja. Cijena EE kreme je 455 kuna (30 ml).

Enlighten Even Skintone Correcting Creme

Krema blago posvjetljuje izgled kože istodobno pružajući bogatu hidrataciju. Intenzivno hidratantna krema sadrži prirodni voćni kompleks iz lubenica i jabuka za pružanje dugotrajne hidratacije. Pomaže koži zadržati svoje prirodne mogućnosti za popravak, koji je potrošen od dnevnog izlaganja slobodnim radikalima, dok moćan spoj antioksidansa umiruje kožu noću i pomaže joj u obrani protiv oštećenje iz okoliša danju.Cijena kreme je 786 kuna (50 ml).

Enlighten Skintone Correcting kolekcija je dostupna u Muller, Douglas i Anabella parfumerijama.

Tags: estée, lauder, enlighten

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštitite i transformirajte kožu: Estée Lauder Enlighten Skintone Correcting kolekcija