Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštitite kožu zimi: Excipial linija za njegu

medical-intertrade-excipial-hydrolotio-lipolotio

U zimskom je vremenu koža posebno izložena negativnim vanjskim utjecajima koji mogu ostaviti trajne učinke na nju. Kako biste ih spriječili, važno je o njoj svakodnevno brinuti i hraniti ju.

Tvrtka Medical Intertrade d.o.o., uvoznik Excipial proizvoda, na tržište donosi tri nova proizvoda namijenjena njezi ruku koji sprečavaju isušivanje i pucanje kože.

 

medical-intertrade-excipial-repair-skin-regeneration

Excipial Repair, revitalizirajuća krema za ruke, na prirodan način regenerira kožu, vraća joj izgubljenu vlažnost i mekoću te pruža ugodan osjećaj njegovanosti. Namijenjena je njezi osjetljive kože, svakodnevno izložene štetnim utjecajima koji nalažu povećanu brigu i zaštitu.

Excipial U Hydrolotion, losion je s 2% ureje koji održava prirodnu vlažnost, hidratizira i njeguje osjetljivu kožu. Namijenjen je njezi mješovite, blago suhe i osjetljive kože te idealan za sve koji imaju problema s brzim isušivanjem i pucanjem kože.

Excipial U Lipolotion je hidratantni losion s velikim udjelom masnoće za njegu suhe i vrlo suhe kože koji sadrži 4% ureje u emulziji bogatoj lipidima. Njegovom primjenom koža dugotrajno zadržava prirodnu vlažnost.

Proizvodi Excipial Repair, Excipial U Hydrolotion i Excipial U Lipolotion dostupni su u ljekarnama. Cijena Excipial Repair je 47,77 kuna, Excipial U Hydrolotion 63,74 kune, a Excipial U Lipolotion 68,28 kuna.

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaštitite kožu zimi: Excipial linija za njegu