Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaustavite vrijeme sa Estée Lauder Time Zone kremom

2009. godine Estée Lauder je pokrenula novo područje u znanosti o njezi kože, razvivši dnevnu kremu protiv bora Time Zone. Bila je to prva krema ovog kozmetičkog brenda koja se bori protiv nastanka bora i vraća vrijeme unazad, pomažući koži da izgleda mlađe.

Nedugo nakon toga napravili su i noćnu verziju kreme Time Zone Night Anti-Line/Wrinkle Creme, snažnu formulu koja djeluje na hidratizaciju kože i dramatično smanjuje linije i bore te omogućava svjež i mlađi izgled kože lica.
Koža se noću treba odmoriti, sačuvati i obnoviti kolagen kako bi zadržala glatkoću. Uz to, koža noću gubi više vlage nego danju. Da bi se shvatilo prerano starenje kože, laboratoriji Estée Lauder su pet godina radili Studiju mjerenja starenja na stotinama žena u dobi od 20 do 70 godina. Zaključili su da 65% žena u dobi od 20-70 godina pokazuje znakove preranog starenja putem vidljivih znakova – linije, bore, staračke pjege, mlohavost kože. Pogotovo u ciljanoj grupi žena od 30 do 55 godina, linije i bore su glavni faktor koji pokazuje starenje kože. Vodeći se za tim saznanjima, razvili su novu Time Zone Anti-Line/Wrinkle kremu kako bi poboljšali noćni oporavak kože lica.

Ova krema predstavlja nove tehnologije koje vraćaju izgled lica godinama unazad. Sirtuin EX-1 tehnologija pomaže prirodne obnavljajuće procese kože i dopušta stanicama da upijaju ostale aktivne sastojke. Kada je koža oštećena od prekomjernog izlaganja UV zrakama i zagađenju, ona stari i počinje gubiti svoju optimalnu funkciju. Kada se te prerano ostarjele stanice nakupe u velikom broju, proces starenja se ubrzava, a linije, bore i ostali znakovi preranog starenja postaju sve očitiji. Ključni sastojak ove tehnologije, hidrolizirani rižin ekstrakt pomaže koži da se bori protiv štetnih učinaka nastalih tijekom dana. Novi kompleks amino kiseline pomaže prirodnu noćnu obnovu kolagena tijekom sna te djeluje kao građevina peptida i podupire proizvodnju kolagena u koži. Novi koncentrirani Tri-Hyaluronic kompleks pet je puta jači kompleks od onoga koji se koristio u prvobitnoj Time Zone kremi i osigurava idealnu vlagu koži lica. Uz njegovu pomoć koža proizvodi 48% više vlage što rezultira odmornim izgledom lica ujutro.
Nova Time Zone Anti- Line/Wrinkle krema ima lagani opuštajući miris komponiran od nota ljiljana, frezije, bijele orhideje, irisa i đurđice upotpunjen vanilijom s Tahitija, sandalovine, bijelog cedra i laganog mošusa čineći ju idealnom za noćni odmor.
Krema ima laganu teksturu prilagođenu svakom tipu kože, a nanosi se svaku večer na lice nakon Repair Seruma.

Cijena joj je 770 kn za 50 ml.

Tags: estée, lauder, krema, njega, suha, bore

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zaustavite vrijeme sa Estée Lauder Time Zone kremom