Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

ZAUSTAVITE VRIJEME UZ SHISEIDO WRINKLE RESIST 24

Bore na licu su neminovna pojava s kojom se svaka žena prije ili poslije mora suočiti. No sve bi mi htjele da se to dogodi poslije. Sada nam u tome mogu pomoći novi proizvodi u Shiseido liniji Benefiance – Wrinkle Resist 24.

Djelovanjem heparanase enzima i UV zraka uništava bazna membrana kože i nastaju dubinska oštećenja kože i bore. Zato se Shiseidov laboratorij posvetio otkrivanju sastojaka koji će se efektivno suprotstaviti tom djelovanju i u tu svrhu je testirao preko 22 000 sastojaka. Pronađeno je da mukurossi ekstrakt, u kombinaciji s ekstraktom chlorelle i gambira zajednički neutraliziraju  djelovanje heparanse enzima za čak 50 %. Ostali sastojci kao ekskluzivna bio-hijaluronska kiselina N i hidroksiprolin djeluju ovlažujuće na kožu i stimuliraju stvaranje kolagena te na taj način djeluju na već postojeće bore i daju mladenački izgled koži. Linija Benefiance Wrinkle Resist 24 sastoji se od nekoliko proizvoda koji pokrivaju vašu 24 satnu njegu.

 

Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam - nježno uklanja nečistoće i višak mrtvih stanica s površine kože koji mogu doprinijeti starenju, a pri tome ne narušava prirodnu vlažnost kože.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Balancing Softener - tonik za lice koji omekšava kožu i priprema je za nanošenje kreme.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Balancing Softener Enriched - tonik za lice koji omekšava kožu i priprema je za nanošenje kreme u bogatijom verziji za suhu kožu.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Emulsion SPF 15 – pomaže u zaštititi kože od starenja zbog štetnog utjecaja vanjskih faktora. Pruža izuzetnu hidrataciju koži tokom cijelog dana, namijenjena za normalnu do mješovitu kožu.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Day Cream SPF 15 - pomaže u zaštititi kože od starenja zbog štetnog utjecaja vanjskih faktora. Pruža izuzetnu hidrataciju koži tokom cijelog dana, namijenjena za normalnu do suhu kožu.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Night Emulsion – intenzivno djeluje na smanjenje pojave bora, čini kožu svilenkasto mekanom i obnavlja ju tijekom noći, namijenjena za normalnu do mješovitu kožu.

Benefiance Wrinkle Resist 24 Night Cream – intenzivno djeluje na smanjenje pojave bora, čini kožu svilenkasto mekanom i obnavlja ju tijekom noći, namijenjena za normalnu do suhu kožu.

Tags: mogu, sada, proizvodi, shiseido, liniji, resist, wrinkle, dogodi, poslije, htjele, benefiance, sve

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa ZAUSTAVITE VRIJEME UZ SHISEIDO WRINKLE RESIST 24