Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Završni udarac za celulit: Biobaza Anticellulite Body maska od zelene gline

biobaza-anticellulite-body-maska-zelena-glina

Biobaza je Anticellulite liniju pojačala za još jedan novi proizvod. Anticellulite Body maska od zelene gline uklanja nečistoće i masnoću iz kože te joj pruža vrijedne minerale i pomaže u održavanju tonusa vezivnog tkiva.

Anticellulite Body maska od zelene gline je obogaćena ekstraktom đumbira i kofeina te hranjivim uljima badema i pšeničnih klica kako biste brzo i učinkovito zadali celulitu završni udarac. Ekstrakt đumbira potiče detoksikaciju i razgradnju masnih nakupina, pospješuje cirkulaciju, kofein također poboljšava cirkulaciju i ima diuretičko djelovanje na tekućinu pohranjenu u masnim naslagama. Hranjiva ulja badema i pšeničnih klica te aloa vera sprječavaju isušivanje kože pa se glina može koristiti češće. Maska ima 99% sastojaka prirodnog podrijetla, a rezultat upotrebe je čvrsta, revitalizirana koža i značajno manje masih naslaga.

Biobaza Anticellulite body masku od zelene gline preporučuje se nanijeti u debljem sloju na područja zahvaćena celulitom. Pustiti da se glina u potpunosti osuši (oko 30 minuta), zatim nježno ukloniti sasušenu masku toplom vodom. Za najbolje rezultate, koristiti 2-3 puta tjedno u kombinaciji s ostalim proizvodima iz Biobaza Anticellulite linije.

Zelena glina je aktivna prirodna supstanca koja čisti tijelo od nečistoća, djeluje protuupalno i antibakterijski. Ima sposobnost na sebe vezati organske molekule, masnoće i metaboličke otpadne produkte, istovremeno otpuštajući oligoelemente što poboljšava metabolizam kože. Zelenu glinu nazivaju živom tvari punom prirodne inteligencije. Pruža snažan revitalizirajući učinak. Sadrži minerale i oligoelemente koji hrane i osvježavaju našu kožu te upija, drenira i eliminira nečistoće iz tkiva.

Biobaza Anticellulite body maska od zelene gline dostupna je u svim dm prodavaonicama po maloprodajnoj cijeni od 69,90 kn.

Tags: maska, biobaza, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Završni udarac za celulit: Biobaza Anticellulite Body maska od zelene gline