Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zdravi ten cijele godine: NovExpert Krema sa karamelom

novexpert-caramel-eclat-ivoire-dore

Želite li zdravi ten cijele godine NovExpert predlaže da probate njihovu toniranu Kremu sa karamelom.

Kao i cijela NovExpert linija i ova krema ima 0% konzervansa te je 100% hipoalergeno i sa 100% sastojaka prirodnog porijekla.

NovExpert krema sa karamelom je 2u1 tonirana krema koja može biti idealna zamjena i za puder i za kremu, a pruža cjelovitu anti-age njegu.

Prevenira i briše znakove starenja zahvaljujući inovativnim djelatnim tvarima poput Novaxylinea, fragmentirane hijaluronske kiseline dobivene na prirodan način, a uz to potiče i samotamnjenje na potpuno prirodan način jer ne sadrži DHA.

Karamel krema obogaćena je prirodnim tvarima poput nježnih reflektora svjetla, fitokromičnih pigmenata koji potiču stvaranje prirodnog melanina za blistav i zdrav ten. Zahvaljujući kokos maslacu, kompleksu polisaharida, ulju noćurka, biljnom glicerinu i gelu aloe vere, koža će dobiti potrebnu količinu hrane i vlage.

Preporuča se svima, a posebno osobama sa tankom i prozirnom kožom, koži zahvaćenom rosaceom, koži sa nepravilnostima i koži sklonoj alergijskim reakcijama, posebno na proizvode za samotamnjenje.

Karamel krema se može koristiti tijekom cijele godine, a naručito ljeti kao proizvod koji će potaknuti prirodni pigment i ubrzati tamnjenje na posve prirodan način zahvaljujući ekstraktu sjemena rogača.

Tekstura kreme je vrlo lagana i podatna, brzo se upija i ne ostavlja trag na odjeći te ima božanstven miris karamela i prirodni zaštitni faktor SPF 5+.

Dolazi u pakiranju od 30 ml, a cijena joj je 194 kune.

Tags: tonirana, krema, njega, anti-age, novexpert

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zdravi ten cijele godine: NovExpert Krema sa karamelom