Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zdraviji izgled kože: Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

elizabeth-arden-superstart

Brend Elizabeth Arden je već poznat po holističkom pristupu ljepoti, a sada je uveo novu filozofiju njege kože kojim želi postići zdraviji izgled kože. U tu svrhu lansiran je novi preparativni proizvod  – Superstart Skin Renewal Booster.

Ovaj inovativni proizvod na dnevnoj bazi povećava prirodnu obranu kože i njezinu mogućnost prirodne obnove. Također povećava efikasnost  ostalih preparata koji se koriste u njezi kože djelujući u sinergiji s njima.

elizabeth-arden-superstart

Glavni sastojci njegove čudesne formule su petrovac (Crithum maritimum) i ekstrakt sjemenki lana koji jačaju zaštitni sloj kože, caklenjača koja povećava prirodnu vlažnost kože i smanjuje gubitak vode iz gornjeg sloja kože te probiotički kompleks koji optimizira kožnu mikrofloru i na taj način pojačava prirodnu obranu kože.

U provednom kliničkom istraživanju, u trajanju od 8 tjedana, na 89 žena dobi 25 do 59 godina, čak 92% ispitanica se slaže da Superstart pomaže obnavljanju oštećene i iritirane kože. Na uzorku od 62 ispitanice u dobi između 25 do 59 godina, čak 95% njih se slaže da Superstart pojačava djelovanje ostalih proizvoda za njegu kože koje koriste. Dokazani su rezultati da koža djeluje glatko i blistavo, podatno i otpornije. Zaključak je da Superstar definitivno vraća zdrav izgled kože.

elizabeth-arden-superstart

Kada se koristi s ostalim vodećim Elizabeth Arden proizvodima za njegu kože, kao što su Prevage Anti Age Daily Serum i Ceramide Daily Youth Restoring Capsules, u koži lica se stvara 5 puta više prirodnog kolagena, 9 puta više prirodnog elastina te 25 puta više je pojačana prirodna vlažnost.

Superstart Skin Renewal Booster je proizvod koji se nanosi na očišćeno lice prije uobičajenog seruma i kreme za njegu te ima univerzalnu formulu za sve tipove kože.

Ovaj proizvod možete pronaći u prodaji u Mulleru, parfumerijama Martimex te u parfumeriji Anabella (Split) po cijeni od 455 kn za 30 ml.

 

Tags: arden, elizabeth, serum, booster, renewal, superstart

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zdraviji izgled kože: Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster