Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zdravlje kože je važno: Sanex gelovi za tuširanje i antiperspiranti

sanex

Kozmetički brend Sanex, odnedavno je prisutan i na našem tršitu, predan je očuvanju zdravlja kože, najvećeg i najvažnijeg organa.

Koža je najveći tjelesni organ, a glavna joj je funkcija zaštititi tijelo od oštećenja. Svjetski napredak u istraživanju kože proširio je znanja o koristima i važnosti higijene kože. To je omogućilo Sanexu da ponudi formule koje podržavaju prirodni zaštitni sloj kože i štite ga.

Koža je prirodni zaštitni omotač koji nas štiti od štetnih vanjskih utjecaja, infekcija i oštećenja pa je doktorica Klaudija Šebetić istaknula važnost odabira kvalitetnih proizvoda za tuširanje, kao i dezodoransa: 'Postoji uvriježeno mišljenje kako je tuširanje zdravo, jer održava našu higijenu, pruža nam osjećaj svježine i čini kožu čistom. Ljudi su skloni misliti ako se češće tuširaju, kako će biti zdraviji i čišći. No, to je zabluda jer prečesto tuširanje, uz korištenje neadekvatnih proizvoda za tuširanje, može negativno utjecati na kožu. Zato je važno koristiti gel za tuširanje koji štiti i vlaži kožu te održava njezin prirodni pH. Znojenje je sasvim prirodna pojava, zahvaljujući kojoj se koža „hladi“ pa čak i kada biramo dezodorans, trebamo misliti na zdravlje kože. To znači da dezodorans mora podržavati prirodni zaštitni sloj kože, čuvati prirodnu bakterijsku floru i održavati pH ravnotežu.'

sanex-gel-za-tusiranje

Gelovi za tuširanje Sanex Dermo Protector sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka za zaštitu kože pod nazivom DermoActive 3 Complex. Upravo zahvaljujući spomenutoj formuli, Sanex Dermo Protector štiti kožu, dubinski je vlaži te održava njenu prirodnu pH vrijednost što je oko 4,7. Svi gelovi za tuširanje Sanex DermoActive 3 sadrže sastojke kao što su cink i kaprilil-glikol koji pomažu u zaštiti prirodnog zaštitnog sloja kože. Uključuju također kombinaciju sredstava za ovlaživanje koja su slična prirodnim faktorima vlaženja (NMF) poput glicerina i mliječne kiseline. Namjena im je da smanje isušivanje i održe prirodnu ravnotežu vlažnosti kože.

sanex-dezodoransi-roll-on-zene

Antiperspiranti Sanex ne sadrže parabene i alkohol, dermatološki su ispitani i nude cjelodnevnu zaštitu istodobno štiteći kožu. Oni uključuju tehnologiju BioResponse, koja je visoko učinkovita protiv neugodnih mirisa i vlage, a čuva prirodnu pH vrijednost i bakterijsku ravnotežu kože. Većina antiperspiranata osigurava osjećaj svježine, a Sanex osigurava i osjećaj svježine i zdravlje kože, održavaju je zdravom pomoću formule koja sadrži glicerin i ulja kojima se koža ovlažuje i čuva od nadražujućeg učinka aluminijevih soli, trenja i depilacije.

Sanex gelovi za tuširanje i dezodoransi mogu se pronaći u svim maloprodajnim trgovinama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 18,90 kn za gelove i od 22,90 kn za dezodoranse.

Tags: sanex

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Zdravlje kože je važno: Sanex gelovi za tuširanje i antiperspiranti