Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Želite li se pomladiti? NovExpert Anti-Aging linija

novexpert-matifiant-anti-age-expert

NovExpert Anti-Aging linija namijenjena je ženama i muškarcima od 30-te godine života. Sprječava i ispravlja posljedice fotostarenja.

Ovisno o tipu kože, u NovExpert Anti-Aging liniji možete naći kremu namijenjenu suhoj ili fluid namjenjen mješovitoj koži. NovExpertova istraživanja kazuju da se korištenjem krema iz Anti-Aging linije stanice kože pomlađuju za 11 godina, a bore se smanjuju za 38%.

Anti-Age Expert Mattifier fluid intenzivna je anti-aging njega za masnu do mješovitu kožu koja djeluje na bore i volumen, pomlađuje stanice, vraća blistavost koži te sprječava i smanjuje lučenje sebuma. S obzirom da matira kožu specijalno je namijenjen ženama s problematičnom kožom sklonom nepravilnostima. Zahvaljujući koncentraciji visokodjelotvornih anti-age sastojaka (Novaxyline, prirodna hijaluronska kiselina, prirodna fragmentirana hijaluronska kiselina, ekstarkt brokule te ekstrakt smilja) ciljano djeluje na DNA te sintezu kolagena. Fludi sadrži i voćne kiseline te cink i crni ribiz koji su odgovorni za besprijekoran i čisti ten. Matirajući efekt postiže se pomoću rižinog te bambusovog praha.

Anti-Age Expert krema je intenzivna anti-aging ekstra bogata krema za suhu kožu, koja hrani kožu, djeluje na bore i volumen, pomlađuje stanice i vraća koži blistavost. Moćne djelatne tvari kao Novaxyline te aminokiseline smanjuju bore i pomlađuju stanice, fragmentirana hijaluronska kiselina djeluje na volumen vaše kože, a ekstrakti nevenovog cvijeta, sikavice, brokule, vitamina E stimuliraju kolagen, štite od fotostarenja te pospješuju blistavost kože. Koncentracija visokodjelotvornih anti-age sastojaka ciljano djeluje na DNA i kolagen za dubinsku regeneraciju.

Kreme iz Anti-Aging linije dolaze u pakiranju od 40 ml, a cijena im je 308 kuna.

Tags: krema, anti-aging, fluid, novexpert

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Želite li se pomladiti? NovExpert Anti-Aging linija