Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Filorga, vrhunska anti-age kozmetika: Učinkovitost estetske medicine u kozmetičkim proizvodima

filorga

Piše: Ana Popović Kišur

Ljubiteljica brenda Filorga znaju zašto ga vole i zašto je jako brzo došao na sam vrh njihovih kozmetičkih lista želja. Filorga nije oduvijek proizvodila kozmetiku, naime, prvi proizvodi koji je brend izbacio na tržište bili su namijenjeni potrebama estetske medicine poput injekcija hijaluronske kiseline, polirevitalizirajuće mezoterapije ili pilinga glikolne kiseline.

filorga

 

Tek nakon njih je došla na red vrhunska anti-age kozmetika nadahnuta estetskom medicinom i stvorena je nova kovanica - Medi-Cosmetique. Francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman 'otac' je Filorga anti-age kozmetike koja je 1978. godine izašla iz Laboratorija Filorga. Vodeći se načelom Medi-cosmetique, Filorga kombinira učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja.

filorga

U čemu je tajna Filorginih proizvoda?

Formula Filorginih proizvoda smještena je u kronosfere mikroskopske veličine koje imaju postupno vremensko otpuštanjem. Kronosfera se postupno razgrađuje i na taj način revitalizirajući sadržaj unutar formule dospijeva u tkivo.

Filorgin patentirani sastojak NCTF nalazi se u svim proizvodima zajedno s hijaluronskom kiselinom. NCTF sadrži 12 vitamina koji stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima koji djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala koji djeluju protiv nedostataka kože te antioksidans koji djeluje protiv sinteze slobodnih radikala.

filorga

Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju vlage u koži kako bi koža bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je izložena gubitku hijaluronske kiseline (gubimo 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorga proizvoda, ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj, što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline su vidljivi i dugotrajni - koža je hidratizirana, obnovljena, a bore popunjene.

NCTF i hijaluronska kiselina se nalaze u kronosferama, postepeno se otpuštaju te dragocjeni sastojci prodiru u tkivo gdje sinergijski djeluju i revitaliziraju kožu, drugim riječima, stimuliraju stanični metabolizam i sintezu kolagena. Kombinacija NCTF kompleksa i hijaluronske kiseline popunjavaju bore i borice oko očiju te potiču obnavljanje kože tako što stimuliraju fibroblaste te na taj način spriječavaju gubitak čvrstoće.

filorga

Filorga anti-age proizvodi se mogu rasporediti u tri anti-age podlinije - dnevni tretmani koji daju potpuni odgovor na strenje stanica i kože, intezivni tretmani koji su izravno utemeljeni na posljednjim dermoestetskim tehnikama te intervencijska njega koja optimizira dermoestetske zahvate.

Filorga serumi su s vremenom postali kultni proizvodi jer su sastavom koncentiraniji aktivnim sastojcima i polako postaju neizostavni dio dnevne rutine njege. Kombiniraju sa dnevnim/noćnim kremama, čiji učinak pojačavaju ili se koriste samostalno.

filorga

'Zadovoljni smo činjenicom da je i tržište prepoznalo vrhunsku kvalitetu i učinkovitost Filorga  proizvoda te se ove godine možemo pohvaliti s rastom prodaje od 40%. Na zahtjev klijentica otvorili smo nova prodajna mjesta i na taj smo način proširili svoju prodajnu mrežu diljem Hrvatske. Suradnja s dermatolozima u čijim ordinacijama se prakticiraju tretmani poput mezoterapije, tretmani hijaluronskim filerima i kemijskim pilinzima, omogućuje svakom klijentu potpuno sigurnu primjenu sa trenutno vidljivim rezultatima. Cilj nam je zauzeti vodeće mjesto, u vrlo konkuretnom okruženju, u anti-age dermokozmetici u ljekarnama i dermatološkim ordinacijama. Vjerujemo da smo na dobrom smo putu jer uz iznimnu kvalitetu Filorga proizvoda ulažemo i puno truda i ljubavi prema poslu.', izjavila je Ana Vurušić, voditeljica marketinga Filorge.

Filorga proizvode su dostupni u odabaranim ljekarnama te u prodajnom mjestu u centru Zagreba, Teslina 13, gdje možete dobiti i savjete educiranih stručnjaka.

filorga

filorga

Tags: koji, izbacio, nije, proizvodi, prvi, tržište, brend, estetske, naime, oduvijek, zašto, filorga, kozmetiku, medicine, proizvodila

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo Priča o... Filorga, vrhunska anti-age kozmetika: Učinkovitost estetske medicine u kozmetičkim proizvodima