Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sretan 80. rođendan Lancôme!

lancome-80-godina

21. veljače 1935.godine osnovan je Lancôme - 80 godina pažljivog osluškivanja želja žena širom svijeta, 80 godina izvrsnosti. Rođendan su obilježili videom 'Ceci n’est pas une rose' kako bi odali počast 80-oj obljetnici prepoznatljivog simbola francuske elegancije.

Ovo je čisti estetski doživljaj koji evocira kultne simbole i slike iz Lancômove kolektivne memorije, a osmislili su ga kuća Lancôme i redatelj Thomas Tyman.

lancome-80-godina

Upravo je koncept francuske ljepote – slobodne i sretne, doprinio službenom prihvaćanju nadrealizma. Duh ovog umjetničkog pokreta koji je nastao u Parizu nekoliko godina prije osnivanja Lancômea prisutan je u nizu prekrasnih, snovitih scena s prikazima elemenata koji ovu 'kozmetičku kuću s ružom' čine tako prepoznatljivom.

lancome-80-godina

Ceci n’est pas une rose okrenut je budućnosti, iza koje stoji 80 godina izvrsnosti i 80 godina pažljivog osluškivanja želja žena širom svijeta. To je priča koja nadahnjuje budućnost u službi ženske ljepote. Stoga ne čudi što Isabella Rossellini, utjelovljenje ženstvenosti à la Lancôme, stoji bok uz bok s Lupitom Nyong’o, najnovijom muzom branda kojeg su kroz godine predstavljale mnoge ljepotice, jedinstvene ikone svojeg doba. Bočica parfema Flèches, jednog od prvih Lancômovih mirisa, u videu se pojavljuje u kombinaciji s našim najnovijim mirisom La vie est belle, simbolu sretne ljepote protkanim dragocjenim znanjem i iskustvom koje se prikuplja još od 1935. godine. Ovi su kadrovi ukomponirani u okruženje čarobnog vrta i bajkovitih arhitektonskih elemenata koji prizivaju atmosferu sna.

Ovo je više od filma o brandu – ovo je umjetničko djelo koje govori La vie est belle uz Lancôme.

 

 

Tags: lancôme

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo Priča o... Sretan 80. rođendan Lancôme!