Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Užitak za sva osjetila: Docteur Renaud

dr-renaud

Nedavno je u Hrvatsku došao još jedan brend Docteur Renaud. Brend Docteur Renaud član je Nuxe grupe u čijem portfelju se nalaze još i brendovi Nuxe i Bio Beauté.

Kozmetički brend Docteur Renaud nastao je 1947  g. kad je doktor kemije i opće medicine Louis Renaud odlučio stvoriti svoju prvu liniju za njegu. Vođen strašću prema kemiji te željom da žene učini lijepim i njegovanim stvara kreme na prirodnoj bazi voća, povrća i ostalog bilja. Vjerovao je da jednaku pažnju treba posvećivati onome što jedemo ali i onome čime se njegujemo te stavljamo na kožu. Danas brend u sastavu svojih proizvoda koristi ekstrakte više od 100 različitih biljaka.

dr-renaud

Ponose se time što su mirisi proizvoda primamljivi i izraženi te korištenje pruža i svojevrstan užitak za više osjetila. Namjera im je da svi proizvodi u svojoj formuli budu paraben free, organskih ekstrakata te bez umjetnih boja. To je uvelike već i ostvareno te je većina proizvoda takvog sastava, a na ostatku asortimana se radi da se isključe parabeni.

Proizvodi iz portfelja Docteur Renaud sadrže patentirane phyto-endorphine. Endorfin je enzim koji organizam luči prilikom tjelovježbe, vođenja ljubavi, smijeha, imaju povoljni utjecaj na stanje kože zbog čega je ona blistava i zdrava. Endorphini biljnog porijekla u ovim proizvodima potiču zdravi izgled koji obično imaju ljudi koji se bave fizičkom aktivnošću, koji su zaljubljeni  i općenito svi koji zrače zadovoljstvom.

dr-renaud-azulene

Docteur Renaud u svom portfelju ima više bestsellera kao što su linija za hidrataciju Malina (Raspberry), anti-age linija Iris te BB kreme. Osim njih tu su i linija za pročišćavanje Limeta (Lime),  blistavost Mrkva (Carrot), za osjetljivu kožu Kamilica Azulene (Cammomile Azulene), za suhu kožu Kokos (Coconut), protiv prvih bora tu je linija Jabuka  (Apple), za posvjetljivanje kože Dud (Mulberry) te linija proizvoda za tijelo Body.

Proizvodi brenda Docteur Renaud mogu se naći na policama parfumerija Martimex i Mueller.

Tags: nuxe, njega, docteur, renaud

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo Priča o... Užitak za sva osjetila: Docteur Renaud