Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna kozmetika

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Sve popularniji čajevac

luxottica-vogue-vo2844S-2149-8F

Čajevac ili drvo čajevca je uobičajeni naziv za australski grm Melaleuca Alternifolia.

Više...

 

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Koristi Aloe Vera gela

luxottica-vogue-2832sb-w44-11

Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller) je sočna biljka koja se uzgaja u mnogim regijama iz dekorativnih razloga. Još od antičkih vremena poznata je po svojim koristima za zdravlje i njegu kože.

Više...

 

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Osvježite se rižinim brašnom

luxottica-vogue-vo2832sb

Ponekad nam se čini da moramo uzeti pauzu i osvježiti se. A najjednostavniji način za osvježavanje i opuštanje je uživanje u prirodnim blagodatima rižinog škroba.

Više...

 

Osvježite lice prirodnom kozmetikom

Piše: Gordana Gelenčer, Diva by GG

Službenog se početka proljeća jedva sjećamo, a službeni početak ljeta je već pred vratima. No, preduga zima i stalne promjene temperatura oporavak kože čine nešto kompliciranijim. Rješenje? Prirodna kozmetika, temeljena na hladno prešanim, nerafiniranim biljnim uljima, kvalitetnim, certificiranim eteričnim uljima i mirisnim cvjetnim vodicama koji će kožu hidratizirati i istinski nahraniti – bez konzervansa, parabena ili bilo kakvih drugih neželjenih kemijskih sastojaka koji kožu truju i dodatno isušuju.

Više...

 

Badem, kralj među orašastim plodovima u službi ljepote

Piše: Ines Kus

Badem je drvenasta biljka iz porodice ruža koji se često naziva i kraljem među orašastim plodovima. Uz pistaciju, jedini je orašasti plod koji se spominje u Bibliji. Ušećereni bademi na vjenčanjima danas su tradicionalan običaj u cijeloj Europi, a simboliziraju plodnost, ljubav, dobro zdravlje i sreću.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Prirodna kozmetika