Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Osvježite se rižinim brašnom

luxottica-vogue-vo2832sb

Ponekad nam se čini da moramo uzeti pauzu i osvježiti se. A najjednostavniji način za osvježavanje i opuštanje je uživanje u prirodnim blagodatima rižinog škroba.

Rižin škrob ima umirujuća i adstringentna svojstva te pruža neposredan osjećaj svježine. Može koristiti u različitim kozmetičkim tretmanima primjerice maska ​​s jogurtom i rižom.

Prilikom kupovine rižinog brašna obratite pozornost na sastojke i kupiti čisto rižino brašno koje je pogodno za korištenje u kozmetici.

Čak i odrasli mogu dogoditi doživjeti neke crvenilo i svrbež s vremena na vrijeme. To se najčešće događa tijekom sezonskih promjena.

Kupka s rižinim brašnom je idealna za opuštanje i ublažavanje neugode. Namjestite ugodnu temperaturu vode i izaberite miris koji će vas opustiti. Mirisne esencije najčešće dolaze u obliku ulja, dakle, možete dodati nekoliko kapi u čašu u koju ste stavili rižin škrob i pustiti da se miris apsorbira u prah. Na taj će se način mirisno ulje pomiješati s vodom, a neće samo ostati plutati na površini. Nakon kupanja, možete koristiti rižino brašno i umjesto dječjeg pudera.

A sad, nakon pauze u kojoj ste napunili baterije, osvježeni ste i spremni za izlazak! Jeste li vidjeli Vogue naočale VO2832SB? Izvrsno se uklapaju u svaki stil!

luxottica-vogue-vo2832sb

Tags: vogue, naočale

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Prirodna kozmetika BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Osvježite se rižinim brašnom