Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Sve popularniji čajevac

luxottica-vogue-vo2844S-2149-8F

Čajevac ili drvo čajevca je uobičajeni naziv za australski grm Melaleuca Alternifolia.

U posljednjih nekoliko godina sve veći broj kozmetičkih proizvoda sadrži ulje izvađeno iz ove biljke upravo zbog njegovih antibakterijskih svojstava. Aktivni sastojci iz ulja čajevca  lako se mogu iskoristiti, a u nekim slučajevima može se koristiti i 100% čisto ulje. Ulje je čajevca djelotvoran antiseptik i antimikrobni sastojak.

Nakon što ga jednom probate, više nećete moći živjeti bez njegove učinkovitosti u njezi lica i kože tijela, kao i za čišćenje. Postoji puno primjena ovog eteričnog ulja. Ulje se čajevca čuva na tamnom mjestu u bočici od tamnog stakla. Budite oprezni jer ulje čajevca ne bi smjelo doći u dodir sa sluznicom, niti bi se smio gutati.

Ulje čajevca je cijenjeno zbog svoje djelotvornosti na nesavršenosti na koži. Ako imate nesavršenosti na koži  bit će te ugodno iznenađeni. Čista, glatka i svježa koža vratit će vam samouvjerenost i blistavost.

A da bi istakli svoju novu ljepotu, upotpunite je Vogue naočalama, modelom VO2844S u boji 2149, koji bi definitivno mogle biti savršen poklon za vaše lice i oči.

luxottica-vogue-vo2844S-2149-8F

Tags: vogue, čajevac, naočale

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Prirodna kozmetika BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Sve popularniji čajevac