Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna kozmetika

'Ženino zlato' za divnu kožu: Shea maslac

shea-maslac-karite

Napisala: Ines Kus

Za vrijeme hladnijih dana koža i kosa nam je izložena niskim temperaturama, oštrom vjetru te nam je potrebno neko jače i hidratantnije sredstvo u borbi protiv isušenosti. Jedan od najpoznatijih prirodnih maslaca - shea maslac je izvrstan u borbi protiv isušenosti.

Više...

 

Biljnim i eteričnim uljima u borbu protiv bora!

prirodna-kozmetika-diva-by-gg

Piše: Gordana Gelenčer, Diva by GG

Možda neće ostvariti san o vječnoj mladosti, ali će sigurno pružiti zadovoljniji pogled u ogledalo. Aromaterapijska biljna i eterična ulja odavno su u službi ljepote, no malo tko zna, još manje vjeruje, da mogu ukloniti (ne samo) ptičje nožice oko očiju brže i učinkovitije od bilo koje serijski proizvedene brendirane kreme.

Više...

 

Med, nektar bogova...

med-kozmetika

Piše: Ines Kus

Med je najstarija hrana i lijek poznat čovjeku. Porijeklo vuče iz Afrike, a glas o toj dragocjenoj namirnici vrlo se brzo proširio cijelim svijetom. Još su stari Egipćani koristili med kao sladilo te čak kao dar svojim Bogovima.

Više...

 

Terapeutska snaga prirodnih ulja: oleoTHERAPY Kemig

kemig-oleotherapy-argan

Kemig je početkom lipnja predstavio jedinstveni koncept oleoterapije i svoju vlastitu linija proizvoda oleoTHERAPY Kemig.

Ažurirano: Nedjelja, 10 Lipanj 2012 19:58

Više...

 

Kokosovo ulje za spas kose i kože

Piše: Ines Kus

Kokosova palma (Cocos nucifera) je drvenasta biljka rasprostranjena u tropskim krajevima, pogotovo na obalama i otocima Tihog i Indijskog oceana. Uzgaja se kako iz estetskih, tako i iz praktičnih razloga jer se gotovo svaki dio kokosove palme može iskoristiti. Plod se koristi za hranu i piće (kokosovo mlijeko) te u industriji krema i sapuna.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Prirodna kozmetika