Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Proljeće-ljeto 2011

Talijanski look

Talijanski stil i boje protagonisti su najnovijih modnih revija, a Collistar nam svojom novom linijom najbolje interpretira to raspoloženje. Svijetle i žive nijanse zelene, plave i ljubičaste slave vedrinu i 'joie de vivre' – talijanski moto življenja.

Više...

 

SHISEIDO MAKE-UP NOVITETI

Shiseido nam je u ovoj godini pripremio nekoliko noviteta u dekorativnoj kozmetici koja su već na policama naših parfumerija.

Više...

 

L’occitane Pivoine Flora make-up kolekcija

Za sve one koji miris božura dozivaju u sjećanje i nakon proljeća, L'occitane je božurom oplemenio novu liniju dekorativne kozmetike Pivoine Flora.

Više...

 

LJETNO CVIJEĆE IZ CHANELA

Na police naših parfumerija je ovih dana stigla ljetna Chanel kolekcija, melodičnog imena Les Fleurs d'été. Tvorca kolekcije, glavnog make-up maga Chanela, Petera Philipsa, inspirirale su boje ljetnog cvijeća.

Više...

 

Ljetna kolekcija Elizabeth Arden Bronze in Bloom

Temperature se lagano povisuju a ljetne boje i trendovi nam kucaju na vrata: jarke boje i brončana ljepota. Da bi vam pomogli da se spremite za predstojeće sparne dane, Elizabeth Arden nam predstavlja novu limitiranu kolekciju Bronze in Bloom.

Više...

 

PSIHODELIČNO LJETO U VRIŠTEĆIM BOJAMA by GIVENCHY ACID SUMMER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za ovo ljeto nam Givenchy nudi kolekciju make-upa punu žarkih gotovo neonskih boja  baš kako pristaje uz preplanuli ten. Ova šarena i razigrana kolekcija podsjeća na njihovu legendarnu Arty kolekciju iz 2007. godine

Više...

 

BRONZE GODDESS LJETO ili KAKO POSTIĆI IZGLED BRONČANE BOŽICE?

Ovog ljeta neka vas Estée Lauder ponese do Mediterana sa svojom posljednjom zavodljivom kolekcijom Bronze Goddess.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2011