Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljetna kolekcija Elizabeth Arden Bronze in Bloom

Temperature se lagano povisuju a ljetne boje i trendovi nam kucaju na vrata: jarke boje i brončana ljepota. Da bi vam pomogli da se spremite za predstojeće sparne dane, Elizabeth Arden nam predstavlja novu limitiranu kolekciju Bronze in Bloom.

Elizabeth Arden i u ovoj kolekciji izlazi sa svojim mineralnim puderom Pure Finish Mineral Bronzing Powderom, a u kolekciji su i dva nova Color Intrigue Eyeshadow Quada – sjenila sa 4 nijanse koja naglašavaju oči sa chic neutralnom i prilično plavom nijansom. Definirajte oči sa Smoky Eyes Powder Pencil u novim nijansama Blue Sky i Black Violet, dugotrajnom kremastom olovkom za oči stvara mekan, puderasti finiš. Sjajite se sa High Shine Lip Gloss u nijansama Honey Glaze ili Sparkling Ruby čija glamurozna sjajna formula sa jedva osjetnim mirisom klizi preko ruža za briljantan sjaj. Za obraze nam je tu Pure Finish Mineral Cheekcolor u novim nijansama, Sun-kissed Rose i Sun-kissed Coral. Svježe samljeveni minerali za krajnju čistoću, mikrolagana mineralna rumenila daju vašim obrazima zdrav, prirodan sjajni izgled. Dolazi sa mini putnom kabuki četkicom za savršeno nanošenje.

 

Pure Finish Mineral Bronzing Powder

Cijena: 296 kuna

High Shine Lip Gloss (Honey Glaze i Sparkling Ruby)

Cijena: 162 kune

Pure Finish Mineral Cheekcolor (Sun-kissed Rose i Sun-kissed Coral)

Cijena: 226 kuna

Color Intrigue Eyeshadow Quad (Golden Lilac i Blue Breeze)

Cijena: 322 kune

Smoky Eyes Powder Pencil (Blue Sky i Black Violet)

Cijena: 145 kuna

Ceramide Lash Extending Treatment Mascara (Brown i Black)

Cijena 209 kuna

Face Powder Brush sa Mini Face Brush

Cijena: 186 kuna

Tags: boje, bronze, arden, elizabeth, pomogli, spremite, dane, limitiranu, bloom, novu, predstavlja, sparne, predstojeće

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2011 Ljetna kolekcija Elizabeth Arden Bronze in Bloom