Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

LJETNO CVIJEĆE IZ CHANELA

Na police naših parfumerija je ovih dana stigla ljetna Chanel kolekcija, melodičnog imena Les Fleurs d'été. Tvorca kolekcije, glavnog make-up maga Chanela, Petera Philipsa, inspirirale su boje ljetnog cvijeća.

Ljetne kolekcije uglavnom uvijek imaju bronzer u liniji, tako ni Chanel nije izuzetak. Chanleovi bronzeri Soleil Tan de Chanel sastavljeni su od mozaika tamnijih i svijetlijih nijansi uz rumenilo. Bronze Rose je namijenjen svijetlijoj koži te osim bronačnih nijansi tu je i živahno rozo rumenilo dok je Bronze Corail namijenjen već potamnjeloj koži i uz brončane nijanse ima i vatreno koraljno rumenilo.

Olovka za oči Stylo Yeux Waterproof Eyeliner u neobičnoj nijansi Rose Platine plijeni pažnju jer bez obzira na naziv u sebi nema roza boje, nego vrlo neobičnu metalik boju platine. Može se nositi sama ili za još bolje isticanje očiju možete ju staviti preko uobičajenog crnog eyelinera što će na očima stvoriti super efekt.
Paleta sjenila Lilium Quadra Eyeshadow se sastoji od 4 shimmerasta sjenila u nijansama svjetlo roza, svjetlo zelena s primjesom žute, tamno zelena s primjesom plave i sivo smeđa. Sjenila se mogu koristiti i mokra što će im pojačati intenzitet.

Duo sjenilo Khaki Discreet je kombinacija dvaju sjenila, svijetlo maslinastog i tamno maslinastog. Ovo duo sjenilo je drugačije strukture nego sjenila iz palete Lilium, odnosno vrlo je mekano i pigmentirano.
Svakog ljeta Chanel napravi hit lak godine koji se rasproda u trenu, a sve one koje ga nisu na vrijeme kupile mogu ga kasnije naći na eBayu, ali po daleko većoj cijeni od nominalne. Najveći hit kolekcije je lak za nokte u nijansi Mimosa i naravno žarko žute je boje, ali s dodatkom zlatnog  mikroshimmera. Ostala dva laka iz kolekcije su Beige Petale (prozirna nježno bež roza nijansa) i Morning Rose (toplo roza sa zlatnim mikroshimmerom).

Dobro poznata linija sjajila Levres Scintillantes ovo je ljeto nadopunjena sa tri nove nijanse: Aurore (svijetlo narančasta s pink shimmerom), Pensée (koraljna sa zlatnim shimmerom) i Pink Peony (roza šljivasta sa srebrnim shimmerom).

Preporučene cijene kolekcije:
Bronzeri Soleil Tan de Chanel - 395 kn
Olovka za oči Stylo Yeux Waterproof Eyeliner Rose Platine – 174 kn
Paleta sjenila Lilium Quadra Eyeshadow – 371 kn
Duo sjenilo Khaki Discreet – 292 kn
Lakovi za nokte Mimosa, Beige Petale i Morning Rose – 170 kn
Sjajila Levres Scintillantes – 194 kn

Tags: kolekcije, make-up, maga, glavnog, tvorca, fleurs, d'été, chanela, petera, ljetnog, cvijeća, boje, inspirirale, imena

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2011 LJETNO CVIJEĆE IZ CHANELA