Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

PSIHODELIČNO LJETO U VRIŠTEĆIM BOJAMA by GIVENCHY ACID SUMMER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za ovo ljeto nam Givenchy nudi kolekciju make-upa punu žarkih gotovo neonskih boja  baš kako pristaje uz preplanuli ten. Ova šarena i razigrana kolekcija podsjeća na njihovu legendarnu Arty kolekciju iz 2007. godine

pa će sve zaljubljenice u tu kolekciju ponovno doći na svoje i zasigurno pronaći nešto za sebe.

 

Zvijezda kolekcije je zasigurno limitirano izdanje palete sjenila Le Prismissime Yeux koje se sastoji od 9 sjenila: tirkizno plavo, anis zeleno, zlatno žuto, koraljno narančasto, šljivasto roza, kaveno smeđa i sjajno bijela. Teksture sjenila su kombinirane mat i glitter tako da se možete poigrati njima stvarajući jedinstvenu kreaciju. Sjenila iz ove palete su dugotrajna i lako se nanose na kapke.

Mister Radiant je novi iluminator u obliku gela na bazi vode. U gelu su sadržane smeđe i svjetlo žute mikročestice koje sadrže pigment i iluminiraju, a tamno žute čestice su čestice vitamina E, antioksidanta. Nanosi se prstima na lice i daje laganu zdravu sjajnu boju licu, a ako želite postići tamniju boju potrebno ga je nanijeti u više slojeva. Može ga se nanijeti i ispod vašeg uobičajenog pudera ili umiješati u njega za lagani sjaj.

Gelee d` Interdit sjajila inovativnog sastava bez voska, neljepljive teksture i njegujućeg djelovanja. U kolekciji je 13 nijansi, a pretpostavlja se da će hit ovoga ljeta biti nijanse Explosive Raspberry, Electric Purple i Neon Orange.

Vernis Please! – vrhunski lakovi koje je dovoljno nanijeti u jednom sloju su ovaj puta obogaćeni za posebnu narančastu nijansu Acid Orange (ograničena serija).

Phenomen` Eyes Waterproof je već dobro poznata maskara kuće Givenchy, omiljena kod mnogih. Ovaj puta u vodootpornom izdanju u crnoj nijansi pojavljuje se i u posebnoj plavoj nijansi Acid Blue za sve ljubiteljice naglašenih trepavica.

Le Prisme Blush u nijansi It –Girl Purple N. 24 je mini paleta rumenila od 4 različite roza i ljubičaste nijanse koje pomiješane daju obrazima prekrasnu svježe roza nijansu.

Photo Perfexion Light je lagana verzija već dobro poznatog tekućeg pudera Photo Perfexion, novitet ovog ljeta je u nijansi N.4 Light Beige

Rouge Interdit Shine kolekcija ruževa je upotpunjena roza nijansom Candy Shine  i linija sjajila Gloss Interdit nijansom Gorgeus Garnet.

Tags: kolekciju, ljeto, givenchy, šarena, razigrana, preplanuli, pristaje, 2007, godine, arty, legendarnu, kako, podsjeća

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2011 PSIHODELIČNO LJETO U VRIŠTEĆIM BOJAMA by GIVENCHY ACID SUMMER