Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Talijanski look

Talijanski stil i boje protagonisti su najnovijih modnih revija, a Collistar nam svojom novom linijom najbolje interpretira to raspoloženje. Svijetle i žive nijanse zelene, plave i ljubičaste slave vedrinu i 'joie de vivre' – talijanski moto življenja.

 

Wet&dry trio sjenila u 3 kombinacije boja:

Romantic – ružičasto, smeđe i zlatno (za poetičan rezultat)

Trendy – zlatno, plavo i ljubičasto (glamur u svakoj prilici)

Chic – brončano, zlatno i crno (vrhunska elegancija)

Wet&dry pečena sjenila se mogu koristiti suha za satinasti efekt ili mokra za intenzivniji izgled.

Silk effect sjenila su dostupna u dvije vesele i svijetle nijanse: Wisteria i Blue Jeans. Ona također sadrže UVA i UVB filtere za zaštitu kože od sunčevih zraka.

Tecnico tuš za oči dolaze u tirkiznoj, ljubičastoj i plavoj nijansi  a aplikator im je u obliku olovke.

Trodimenzionalna Supermascara je ovaj puta predstavljena u plavom izdanju; produljuje trepavice, daje im volumen i uvija ih. Obogaćena sa Procapilom koji jača trepavice.

All over highlighter (iluminator)  dostupan je u boji White Pearl te daje koži intenzivan i elegantan sjaj. Može se nanositi kistom na obraze i dekolte, mazati aplikatorom ili prstima na kapke.

Silk effect maxi rumenilo u nijansi Wine intenzivan i vrlo pigmentiran ali vrlo lako se nanosi darujući vašem licu zdravu boju. Hidratizira i štiti kožu zahvaljujući dodatku hijaluronske kiseline i vitamina E.

Ruževi Vibrazioni di Colore koji daju usnama punoću i nevjerojatan sjaj također su dostupni u dvije nove nijanse Toffee i Magenta.

Design sjajila volumiziraju usne u bojama Pearly Powder Pink i Pearly Caramel te daju suptilan i softificiran izlgled koji traje satima.

Za kraj tu su i lakovi za nokte u nijansama Mandarin lacquer, Blue Jeans i Pearl bonbon. Lakovi su iznimno pigmentirani, sjajni, dugotrajni, brzo se suše i ojačavaju strukturu nokta.

Tags: nijanse, raspoloženje, talijanski, zelene, plave, svijetle, ljubičaste, žive, slave, moto, življenja, vedrinu, 'joie

najčitanije

zadnji komentari