Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Proljeće-ljeto 2012

Sunce sa drugim imenom: Guerlain Terracotta Sun in the City

guerlain-terracotta-2012

Već 25 godina Guerlainove ljetne kolekcije make-upa pod nazivom Terracotta ukrašavaju lica mnogih žena, prenoseći tradiciju s koljena na koljeno. Ovo ljeto nije izuzetak, osmišljena je nova Guerlain Terracotta kolekcija pod nazivom Sun in the City koja reproducira sunčani ten rađen po svačijoj mjeri, stapajući svjetlosne čestice i pigmente.

Više...

 

Ljeto u bojama puti: Givenchy Été à Fleur de Peau

givenchy-ete-a-fleur-de-peau

Ovo ljeto Givenchy je izašao sa prirodnim bojama u kolekciji Été à Fleur de Peau: smeđim, bež i roskastim.

Više...

 

Otkrijte budućnost: Shiseido make-up kolekcija za proljeće-ljeto

shiseido-discover-the-future-spring-summer-2012

Dick Page, kreativni make-up direktor Shiseida je rekao da su boje postale personalizirane te da svatko ima jedinstven način na koji ih nosi.

Više...

 

Rouge Bunny Rouge ljetno gnijezdo

rouge-bunny-rouge-nest-of-plenty

Romantični ruski brend Rouge Bunny Rouge još jednom nas oduševljava sa ljetnom kolekcijom make-up pod nazivom Nest of Plenty. Ove ljetne sezone upotrijebio je skroz drugačiji pristup te se odlučio za svježe, mat nijanse karakterističnije za jesen.

Više...

 

Brončana božica Estée Lauder: Bronze Goddess Capri

estee-lauder-bronze-goddess-capri

Svake godine Estée Lauder lansira svoju tradicionalnu Bronze Goddess kolekciju. Lanjska kolekcije se zvala Soleil, a obuhvaćala je makeup i miris - Bronze Goddess Soleil. Ove godine nova ljetna linija boja i mirisa inspirirana je sunčanim otokom Caprijem. Bronze Goddess kolekcija i ove godine obuhvaća make-up liniju i istoimeni miris - Bronze Goddess Capri.

Više...

 

Boje ljeta u Chanelu: Summertime kolekcija

summertime-de-chanel

Dok na policama naših parfumerija još možemo vidjeti proljetnu Chanel make-up kolekciju i kolekciju sjajila i lakova za nokte Roses Ultimes, već stižu najave da dolaze i ljetni noviteti iz majstorskog studija Petera Philipsa, kreativnog direktora Chanela.

Više...

 

Ljepota tisuću latica: L'Occitane Pivoine Délicate mirisna i make-up kolekcija

loccitane-pivoine-delicate

L'Occitane i ove godine lansira kolekciju koja se temelji na božuru ili kako ga još nazivaju mediteranskom cvijetu s tisuću latica. I ovo proljeće je u nježnim laticama božura našao inspiraciju za kolekcije mirisnih i uljepšavajućih proizvoda nove kolekcije. Mirisna i make-up kolekcija Pivoine Délicate naći će se u prodaji od 11. svibnja.

Više...

 

Kad se sretnu moda i ljepota: Artdeco Kaviar Gauche kolekcija

artdeco-kaviar-gauche

Artdeco proljetna kolekcija Kaviar Gauche je rezultat strategije njemačkog make-up brenda Artdeco pod imenom Beauty Meets Fashion. Naime Artdeco planira svoje buduće kolekcije raditi u suradnji sa slavnim kreatorim i poznatim osobama. Kaviar Gauche je prvi modni brend u nizu, a ovo ljeto će biti lansirana kolekcija koju potpisuje slavna Dita Von Teese.

Više...

 

Elizabeth Arden Rose Aurora: zlatno-rozi sjaj iz pedesetih

Nova limitirana make-up kolekcija Elizabeth Arden za proljeće-ljeto 2012. hommage je kolekciji iz pedesetih godina.

Više...

 

Chanelove proljetne ruže: Roses Ultimes de Chanel

roses-ultimes-de-chanel-levres-scintillantes-vernis

Proljeće je došlo u velikom stilu kao i nova Chanelova kolekcija sjajila i lakova za nokte Roses Ultimes de Chanel, koja izgleda baš poput buketa ruža.

Više...

 

Balerine u proljeće uz OPI lakove

Svako proljeće OPI lansira novu liniju lakova za nokte koji se odlikuju nježnim bojama i poluprozirnom tekstirom koji su idealni za francusku ili američku manikuru, kao i za tradicionalne mladenke.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012