Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Balerine u proljeće uz OPI lakove

Svako proljeće OPI lansira novu liniju lakova za nokte koji se odlikuju nježnim bojama i poluprozirnom tekstirom koji su idealni za francusku ili američku manikuru, kao i za tradicionalne mladenke.

Tako ni ove godine nije učinjena iznimka pa je kreirana nježna i prozračna kolekcija lakova New York City Ballet (NYCB), inspirirana renomiranim njujorkškim baletom. Godinama NYCB očarava široku publiku svojim baletnim izvedbama i koreografijama, pa je ova cijela kolekcija od 6 lakova pažljivo odbarana kako bi očarala široke mase žena. Mnoge smo u djetinjstvu voljele plesati i zamišljati sebe kao krhke balerine, a samo mali broj žena je taj san i ostvario. No sada će nas ove nježne nijanse ponovno vratiti u djetinjstvo kada smo snajale baletne papučice i prozračne svjetlucave haljinice.

 

U kolekciji se nalaze poluprozirne nijanse:

Don`t Touch My Tutu! – mliječno bijela nijansa

Care To Danse? – boja lavande

You Callin' Me a Lyre? – nježno roza nijansa

Barre My Soul - bež nijansa

My Pointe Exactly – nježno siva

Pirouette My Whistle – prozirni lak sa sitnim srebrnim sjajnim česticama i većim sjajno bijelim glitterom koji se može nositi sam ili preko bilo koje druge nijanse iz ove kolekcije za dodatni sjajni efekt.

Sve nijanse su odlične strukture i lako mazive. Ukoliko želite postići jaču boju i pigmentiranost, potrebno je nanijeti više tankih slojeva laka. S ovakvim nijansama i strukturom laka, ruke i nokti uvijek izgledaju uredno, a nanošenje je jednostavno bez velikih mogućnosti pogreške. OPI NYCB kolekcija će biti lansirana na tržište u travnju.

Ogledalo je izabralo Don`t Touch My Tutu, My Pointe Exactly i svjetlucavi Piroutte My Whistle za dodatni štih, još samo da nađemo gdje smo spremile baletne papučice.

Što biste vi izabrale?

Tags: lakovi, proljeće, nokti, manikura

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Balerine u proljeće uz OPI lakove