Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Boje ljeta u Chanelu: Summertime kolekcija

summertime-de-chanel

Dok na policama naših parfumerija još možemo vidjeti proljetnu Chanel make-up kolekciju i kolekciju sjajila i lakova za nokte Roses Ultimes, već stižu najave da dolaze i ljetni noviteti iz majstorskog studija Petera Philipsa, kreativnog direktora Chanela.

summertime-de-chanel

Savršene boje ljeta, pješčano smeđu, brončanu i koraljnu on je oblikovao u kozmetičke poslastice koje će naglasiti osunčani ten i dati zlaćane sjene očima. Kolekcija je objedinjena pod imenom Summertime de Chanel.

summertime-de-chanel

Kao i prošlog ljeta, u ponudi su dva kompakta u kombinaciji bronzera i rumenila, Soleil Tan de Chanel. Sable Rose je kombinacija intenzivne pink, pješčanih te zlatnih nijansi koje će u kombinaciji, svijetlim obrazima dati toplinu. Sable Beige je univerzalni spektar bež i smeđih nijansi s daškom zlata, idealan za tamniji ten. Preporučena prodajna cijena je 406 kn.

summertime-de-chanel

Duo sjenilo Ombres Contraste Sable - Emouvant u nijansama prirodne bež i intenzivno smeđe, vrlo je jednostavno za korištenje,a miješanjem ovih dviju nijansi dobivate različite intenzitete prikladne za sjenčanje kapaka od jutra do večeri. Cijena sjenila je 308 kn.

Crayon Yeux, olovka za oči u nijansi Brun Intense naglasit će boju očiju, kao i kajal olovka za oči Crayon Khol u nijansi Peche Cuivre koja nanešena na waterline čini oči većima. Preporučena prodajna cijena olovki je 170 kn.

summertime-de-chanel

Linija Rouge Coco Shine dobiva dvije nove nijanse. Prva je Empreinte u nježnoj bež nijansi, a druga je En Vogue u strastvenoj koraljnoj nijansi koja će zasigurno naći mnogo poklonica. Preporučena prodajna cijena Rouge Coco Shine ruževa je 231 kn.

Poznata sjajila Chanel Levres Scintillantes također imaju dvije nove šljokičave nijanse, bež Sirocco i intenzivno narančastu Calypso. Možete ih naći po cijeni od 203 kn.

summertime-de-chanel

I poslastica na kraju su 3 nove nijanse lakova za nokte Le Vernis: Holiday - intenzivno narančasta, Delight – moderna svjetlucava brončana i Island – elegantna svjetlucava zlatno – bež nijansa. Preporučena cijena laka za nokte je 179 kn.

Tags: make-up, chanel, proljeće-ljeto

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Boje ljeta u Chanelu: Summertime kolekcija