Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Chanelova harmonija proljeća

Kao i prethodne uspješnice Chanel dekorativne kozmetike i ovu, novu proljetnu kolekciju za 2012. godinu potpisuje maestralni Chanelov kreativni direktor Peter Philips. Sama kolekcija nazvana Harmonie De Printemps pršti od veselog spoja pink i breskvaste boje koje su stvorene da i samo lice živne zdravim sjajem nakon duge zime i zagasitih boja.

Najveća zvijezda proljetne kolekcije je zasigurno rumenilo Horizon de Chanel koji dolazi u elegantnom kompaktu čiju unutrašnjost ispunjava miks pet boja iz palete pink i breskvastih nijansi koje pomiješane zajedno, licu daju mladenačku svježinu. Također je moguće zasebno koristiti samo pink ili breskvaste nijanse i na taj način uvijek imati novu nijansu rumenila. Dakle kupnja ovog rumenila je vrlo isplativa s obzirom da njime dobivate mogućnost različitog kombiniranja boja i stvaranja efekata na licu. Preporučena maloprodajna cijena rumenila je 438 kn.

Poudre Universelle Compacte koji omekšava crte lica i matirati ten, dolazi u novoj limitiranoj vrlo toploj bež nijansi Jasmine Luminous Beige. Poudre Universelle Compacte možete naći po cijeni od 300 kn.

Quadra Eyeshadow, kompakt četiri sjenila s aplikatorom nazvan Eclosion će stvoriti razigranu igru mat, svjetlucavih, metalik i intenzivno metalik efekata na vašim kapcima u nježno bež, pink, dubokoj šljivastoj i breskvastim nijansama. Nijanse su redom vrlo prikladne za svakodnevno i cjelodnevno nošenje. Preporučena cijena sjenila je 371 kn.
Ombre Essentiele linija mono sjenila je obogaćena za vrlo nosive dvije pastelne nijanse. Tigerlily je nježna svjetlucava narančasta nijansa, a Rose de Mai je topla svijetlo roza mat nijansa. Moguće ih je nanositi suhim aplikatorom za vrlo mekani efekt ili vlažnim aplikatorom za dramatičniji izgled.
Vodootporna olovka za oči Stylo Yeux Waterproof Eyeliner Pencil je predstavljena u novoj nijansi Grenat, tamno crveno-šljivasta. Cijena mono sjenila je 205 kn, a vodootporne olovke za oči je 174 kn.

Coco Rouge linija  je obogaćena za pet novih (jedna nijansa je ponovljena iz prethodnih kolekcija). Paradis 39 je nova crvenkasto pink nijansa, Charme 40 je hladna pink nijansa, Destinee 41 je taminija roza zagasita nijansa, Superstition 38 je vrlo svijetla bež pink nijansa obogaćena sitnim zlatnim česticama, a Chalys 67 (reizdanje) je živahna koraljna nijansa.

Rouge Coco Shine linija ruževa je dobila dvije nove nijanse: Candeur 68 – vrlo svijetla, gotovo prozirna pink nijansa s dodatkom rozih i plavih svjetlucavih čestica, te Flirt 69, zagasito koraljna pink nijansa.
Novitet je i Rouge Coco Shine Balm, prozirni balzam za usne koji se nanosi prije apliciranja Chanel ruževa na usne. Preporučene maloprodajna cijena Coco ruževa je 221 kn, a novog Rouge Coco Shine Balm je 231 kn.

Glossimers linija sjajila je bogatija za tri nijanse: Bagatelle 161 vrlo je pigmentirana Barbie pink nijansa s dodatkom sitnih zlatnih čestica, Bonbon 73 je vrlo svijetla lagan roza nijansa s dodatkom zlatnih čestica i Petillant 159 je prozirna nijansa s dodatkom roza i ljubičastih svjetlucavih čestica.

I na kraju tri nove nijanse lakova za nokte, vrlo prikladno nazvane April (zagasito pink), May (svijetlo pink) i June (breskvasto - narančasta nijansa koja je limitirano izdanje). Cijena sjajila je 194 kn, a lakova za nokte 170 kn.

Tags: nakon, boje, koje, pink, spoja, breskvaste, veselog, harmonie, nazvana, printemps, pršti, stvorene, duge, zime, zagasitih

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Chanelova harmonija proljeća