Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Diorova proljetna vrtna zabava

Christian Dior je rekao da je cvijeće, nakon žene, najljepša stvar koju je Bog dao svijetu. Zato i ne čudi naziv njegove proljetne kolekcije Garden party.

Vrtna zabava, lijepe žene među lijepim cvijećem je glavna inspiracija za Diorovu make-up kolekciju. Christian Dior je odrastao u Granvilleu, na liticama Normandije gdje je jaki vjetar svakodnevna pojava i gdje je nemoguće uzgojiti vrt. Danas, zahvaljući svom radu, može uživati u svojim vlastitim kreacijama vrta. Njegovo viđenje vrta punog ruža je, na neki način, definiralo Diorov stil i dalo pečat svim njegovim kreacijama, kako u modi, tako i u kozmetici.

 

Zvijezda kolekcija je i ove godine paleta sjenila u kombinaciji sa sjajilom za usne upakirane u torbicu – Dior Garden Clutch. Dolazi u dvije boje 001 Milly Garden i 002 Granville Garden.
001 Milly Garden predstavlja kontrast između nježno-roze, srebenasto-plave kombinirane sa ljubičasto-toniranim sivim sjenilom za oči. Te nijanse su uparene sa dvije svježe roze nijanse za naglasiti usne. Prva nijansa je svjetlija i vizualno povećeva usne (Lip Maximizer), a druga je sjajilo. 002 Granville Garden paleta predstavlja harmoniju pastelno zeleno nijanse naglašene sa dubokom smeđom i ublaženom sa pastelno rozom bojom za oči. Tu kombinaciju upotpunjuje sjajila u koraljno-breskastoj nijansi za usne. Maloprodajna cijena im je 574 kn.

5 Coleurs palete Garden Edition inspirarane su couture tkaninama sa printom ruža. Dvije zavodljive kombinacije boje naći će se u kolekcionarskim zbirkama jednako kao i u neseserima. Paleta u boji 441 Garden Pastels balansira između listova i cvijeća sa blijedo rozom, maslac žutom i sjajnom zelenom nijansom, dok 841 Garden Roses paleta kreira nježniji izgleda sa rozom, ljubičastom (Parma violet boja je dobila ime po poznatim ljubičicima koje rastu samo u okolici Parme) i srebrenom. Maloprodajna vijena 5 colours paleta je 430 kn.

Ako je Dior Clutch zvijezda kolekcije, ona su lakovi zasigurno biseri Diorove proljetne kolekcije. Dior Vernis lakovi za nokte, osim u dvije proljetne nijanse 504 Waterlilly i 694 Forget-Me-Not, dolaze i sa predivnim mirisom opojne ruže što će lakiranje noktiju pretvoriti u užitak. Maloprodajna cijena mirisnih lakovi za nokte je 187 kn.

Rumenilo Rosy Glow dolazi u nijansi 001 Petal i naglašava boju obraza te im daje zdravi sjaj. Zahvaljujući Fresh Color Reveal tehnologiji, boja rumenila se intuitivno prilagođava svakoj koži kako bi rumenilo na svima izgledalo prirodno. Maloprodajna cijena rumenila je 334 kn.

I ovo proljeće Dior je izbacio nove dvije nijanse 3 Coleurs Smoky palete u idealnim bojama 461 Smoky Garden i 961 Smoky Violet. Maloprodajna cijena paleta je 315 kn.

Dvije nove nijanse Rouge Dior ruža za usne su 363 Corolle Pink i 448 Tulip Pink, a Rouge Sérum ruževa 225 Pink Dew Serum i 355 Petal Serum. Ni Dior Addict Ultra Gloss sjajila ne zaostaju te su nove proljetne nijanse 152 Socialite Pink, 396 Party Lilac i 452 Pretty Rose. Maloprodajna cijena Rouge Diora ruževa je 229 kn, Rouge Sérum 250 kn, a Dior Addict Ultra Gloss sjajila je 201 kn.

Tags: make-up, makeup, dior, proljeće

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Diorova proljetna vrtna zabava