Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljeto u bojama puti: Givenchy Été à Fleur de Peau

givenchy-ete-a-fleur-de-peau

Ovo ljeto Givenchy je izašao sa prirodnim bojama u kolekciji Été à Fleur de Peau: smeđim, bež i roskastim.

U LE ljetnoj kolekciji nalazi se 6 proizvoda – za kompletan, prirodni, osunčani izgled. Nicolas Degennes nas poziva da se ovo ljeto vratimo prirodnom izgledu - sa teksturama koje izgledaju kao druga koža, sa jedva našminkanim očima i usnama i lagano osunčanim tenom.

givenchy-ombre-a-fleur-de-peau

Zvijezda kolekcije je definitivno Ombre à Fleur de Peau sjenilo. Luminescent cream Eyeshadow-Shimmering Eyes dolazi u dvije boje - Pearly Rose No.1 i Pearly Nude No.2. Kremasta sjajna tekstura lako se nanosi  prstima, a u dodiru s kožom tekstura se pretvara u svilenkasto-baršunasti veo. Sjenila odlikuje izvrsna dugotrajnost, a boje se prelijevaju s suptilnim sjajem. Obzirom da je tekstura dugotrajna moze se koristiti također i na obrazima, dekolteu i ramenima ili kao primer/baza za sjenila. Maloprodajna cijena kremastog sjenila je 240 kuna.

givenchy-ete-a-fleur-de-peau

Oči su uokvirene Magic Kajal Eye Pencil-Intense Look koja dolazi u boji Delicate Nude No.2. Idealna je baza za sjenilo te se također može koristiti kao i olovka za usne za prirodnu definiciju. Ova multi-funkcionalna olovka može biti i osvjetljavajući korektor koji briše i najmanji znak umora i maske nesavršenosti. Olovku možete kupiti po cijeni od 135 kuna.

U paleti ruževa Rouge Interdit dolazi i nova nijansa – Delicate Rose No.56, a Rouge Interdit Shine je obogaćen nijansom Delicate Brown No.28 koji usnama daje zlatni sjaj. Nijansom Delicate Brown No.179 je nadopuna i paleti lakova Vernis Please! Maloprodajna cijena Interdit ruževa je 208 kuna, a lakova za nokte 127 kuna.

Tags: make-up, givenchy, proljeće-ljeto, 2012

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Ljeto u bojama puti: Givenchy Été à Fleur de Peau