Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ružičasto-crna proljetna priča iz Guerlainova pera

Olivier Echaudmaison, kreativni direktor Guerlaina proljetnu kolekciju opisuje kao eksploziju roze svjetlosti, bljesak nove i nepoznate crne. Kaže da čarolija počinje djelovati i u tren oka, nevina mlada žena se pretvara u zavodnicu.

Guerlainova ambasadorica Natalia Vodianova savršeno utjelovljuje tu njegovu viziju, ona je istodobno i zavodnica i žena cvijet. Za ovjekovječivanje te ženstvenosti dovoljna su dva proizvoda – ruž za usne i maskara. Nakon nanošenja ruža na usne, sljedeći korak je maskara za naglašavanje dubine Natalinijih akvamarin očiju, tako je vidi Echaudmaison. 'Intiman trenutak, pogled u ogledalo za njenu ljepotu i njenu zavodničku snagu. Svakim pokretom ove predivne nove igračke, vila uspješno otvara, produljuje i obavija svoje čarobne oči uokvirene ogromnim trepavicama. Proljeće je, boja je na obrazima i kapcima, ali trepavice su profinjeno intenzivno crne, zato jer je ovo bezvremenska boja koja savršeno laska očima, za intenzivan ali blagi efekt.', kaže Echaudmaison.

Inspiracija za proljetnu kolekciju je mjesto gdje vrijeme stoji, gdje je zemlja prekrivena laticama cvijeća, gdje je noć tamnija od ebanovine, gdje zora sretno rumeni... Ovo je ljubavna priča koju je stvorio Guerlain, u kojem je crno ponovno stvoreno u novom intenzitetu, a roza boja se odvaja od svoje finoće.

2009. g. Guerlain je unio revoluciju na području ruževa za usne, predstavljajući ROUGE G, jedinstven ruž koji izgleda kao kozmetički neboder, a kreirao ga je Lorenz Baűmer. 2012. Godine čarolija se nastavlja i nastaje NOIR G, prva Guerlain maskara koja ujedinjuje ekstravagantan luksuz kutijice za nakit s izuzetnom formulom za savršeno definirane oči. Ova inovativna maskara kombinira ekstravagantan luksuz pakiranja s ogledalom, s fenomenalnom formulom koja daje volumen, produljuje trepavice i uvija ih. Crni pigmenti tvore savršeno definirane oči bez rizika od razmazivanja, packanja ili grudanja. Ambalažu kupujete samo jednom jer su u Guerlainu osmislili ponovna punjenja za Noir G maskaru. Maloprodajna cijena maskare je 359 kn, a ponovnog punjena 189.

Kolekciju dopunjuje Meteorites kompakt Cruel Gardenia koji tenu daje svilenkasti izgled i naglašava pojedine dijelove lica. Crna lakirana kutijica ukrašena dragocjenom rozetom skriva nježni, rozi, svjetlucavi puder koji kupa kožu u suptilnom svjetlucavom velu. Maloprodajna cijena Meteorites kompakta je 419 kn.

Quatro sjenila dolaze u dvije boje roze i plave nijanse, nijanse 11 Les Roses i Les Aqua, a sjenilo 6 boja odlazi u nijansi 66 Boulevard de Montparnasse. Maloprodajna cijena Quatro sjenila je 389 kn, a sjenila sa šest boja 559 kn.

Četiri nove glamurozne nijanse ruževa za usne Rouge G stvorene su kao oda ružičastoj boji. Sa dodatkom hijaluronske kiseline i divljeg manga ostavljaju usne mekima i blistavima. Dolaze u nijansama 72 Rose Innocent, 73 Rose Ensoleillé, 74 Rose Piquant i 75 Rose Barbare, a maloprodajna im je cijena 309 kn.

KissKiss sjajila tvore odaju čast proljeću svojim nijansama 869 Rose in Bloom, 870 Cherry Pink, 871 Frosted Rose i 872 Flush Pink. Maloprodajna im je cijena 209 kn.

Guerlainova proljetna kolekcija već je došla u parfumeriju Lana, a do kraja tjedna će stići i u Douglas, Iris i Sephoru. U ožujku će doći u Limoni i Muller.

Tags: make-up, makeup, guerlain

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Ružičasto-crna proljetna priča iz Guerlainova pera