Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Proljeće-ljeto 2012

Sephora Pretty in Pink proljetna kolekcija

Sephorina ovogodišnja proljetna kolekcija nosi naziv Pretty in Pink, a roza je boja glavna boja kolekcije. Boje koje su slatke kao bomboni, bijela, roza, sljez-ružičasta i pistacija-zelena oživljavaju lice i sa njega tjeraju sivilo i umor.

Više...

 

Proljetni povjetarac iz Clarinsa

Proljeće nam lagano stiže, a iz Clarinsa dolazi oda proljeću: Clarins Colour Breeze make-up kolekcija. Samo ime govori da se radi o prozračnom, svježem make-upu, baš poput proljetnog povjetarca.

Više...

 

Ružičasto-crna proljetna priča iz Guerlainova pera

Olivier Echaudmaison, kreativni direktor Guerlaina proljetnu kolekciju opisuje kao eksploziju roze svjetlosti, bljesak nove i nepoznate crne. Kaže da čarolija počinje djelovati i u tren oka, nevina mlada žena se pretvara u zavodnicu.

Više...

 

Diorova proljetna vrtna zabava

Christian Dior je rekao da je cvijeće, nakon žene, najljepša stvar koju je Bog dao svijetu. Zato i ne čudi naziv njegove proljetne kolekcije Garden party.

Više...

 

Chanelova harmonija proljeća

Kao i prethodne uspješnice Chanel dekorativne kozmetike i ovu, novu proljetnu kolekciju za 2012. godinu potpisuje maestralni Chanelov kreativni direktor Peter Philips. Sama kolekcija nazvana Harmonie De Printemps pršti od veselog spoja pink i breskvaste boje koje su stvorene da i samo lice živne zdravim sjajem nakon duge zime i zagasitih boja.

Više...

 

Najslađe proljeće dolazi iz YSL

Make-up kolekcija Yves Saint Laurenta za proljeće 2012. nazvana je Candy face jer kolekcija utjelovljuje boje i teksture omiljenih slatkiša. Vatromet slasnih, proljetnih nijansi za Yves Saint Laurent kreirao je Lloyd Simmonds, kreativni direktor za make-up,  i najavio trend za ovo proljeće: osvježavajuće boje, stapajuće teksture, efekt transparentnosti.

Više...

 

Proljetno/ljetni interludij iz Lancômea

Novu proljetnu bajku iz Lancômea je dočarao Aaron De Mey, Lancômeov kreativni direktor za make-up te ju nazvao Roseraie des Delicés - Ružin vrt koji skriva slasne užitke.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012