Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sunce sa drugim imenom: Guerlain Terracotta Sun in the City

guerlain-terracotta-2012

Već 25 godina Guerlainove ljetne kolekcije make-upa pod nazivom Terracotta ukrašavaju lica mnogih žena, prenoseći tradiciju s koljena na koljeno. Ovo ljeto nije izuzetak, osmišljena je nova Guerlain Terracotta kolekcija pod nazivom Sun in the City koja reproducira sunčani ten rađen po svačijoj mjeri, stapajući svjetlosne čestice i pigmente.

guerlain-terracotta-sun-poudre-terracotta-2012

Zvijezda kolekcije je bronzer sa zlatnim česticama Terracotta Sun in the City - Golden Glimmer Powder koji je limitirano izdanje. Kreiran je kao sjajni zlatni puder za lice i dekolte s izrazitim koncentratom sedefa (minimalno 75%). Kompaktna i lagana tekstura omogućava brzo nanošenje kistom na konture lica, dekoltea i ramena. Za jači metalik izgled može se nanijeti vrhovima prstiju preko goornjeg dijela obraza ili ispod luka obrva. Cijena ovog sjajnog bronzera je 459 kn.

guerlain-terracotta-sun-in-the-city-powder-terracotta-2012

Terracotta Light – Sheer Bronzing Powder je bronzer koji naglašava ten i uklanja 'dosadan' izgled kože. S jedinstvenom kombinacijom brončanih nijansi, treperavih boja i finih perlastih čestica, ovaj fasetirani bronzer iznova otkriva legendarnu Terracottu i savršeno se uklapa s kožom koja je malo potamnila. On je idealan puder za početak ljeta, ostaje neprimjetan na licu, a koža je lagano tenirana i daje dojam osunčanosti. Karakteristika mu je da postoje nijanse i za plavuše i za brinete. Uz dvije stare nijanse 02 Blondes i 03 Brunettes, sada su izašle dvije nove 04 Sun Blondes i 05 Sun Brunettes u izraženijim koraljnim i roza nijansama s naglašenijio brončanom bojom te su bogatije svjetlucavim česticama. Cijena Sheer Bronzing Powdera je 349 kn.

guerlain-terracotta-spicy-blush

Terracotta  Blush – Sun Shimmer Highlighter je sjajno rumenilo fluidne teksture. Pumpica na vrhu bočice daje preciznu količinu za jednu aplikaciju. Nanosi se prstima na vrh obraza preko podloge od Terracotta bronzera ili na kapke kao mono sjenilo za savršeni jednostavni ljetni look. Dolazi u dvije nijanse 02 Sunny Pink i 03 Spicy Coral po cijeni od 289 kn.

Tags: make-up, ljeto, guerlain, bronzer

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Proljeće-ljeto 2012 Sunce sa drugim imenom: Guerlain Terracotta Sun in the City