Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzija: Alpha-H Liquid Gold Radiance

alpha-h-liquid-gold-radiance

Piše: Luči Židić

Glikolna kiselina i njena upotreba u njezi kože lica nisu nikakva novost. Koristi se da bi skinuli sloj mrtve kože i potaknuli njenu obnovu, uklonili sitne bore, ožiljke, oštećenja te hiperpigmentacijske mrlje uzrokovane hormonalnim promjenama ili sunčevim zračenjem.

Ova vrste kemijskog pilinga lica koristi kiseline umjesto abrazivnih pilinga kod kojih mehnički uklanjamo odumrle stanice i ako se koristi pravilno i redovito mogu znatno poboljšati izgled kože.

Osim glikolne i ferulična kiselina ima blagotvorni učinak na kožu lica, a posebno na oštećenja nastala sunčevim zračenjem i hiperpigmentacijske mrlje.

Upravo zbog kombinacije ta dva sastojka, glikolne i ferulične kiseline, serum Liquid Gold Radiance branda Alpha-H zaslužuje naziv 'tekuće zlato'.

alpha-h-liquid-gold-radiance

Već nakon prve upotrebe bila sam oduševljena rezultatom. Vidljivo čistija, blistavija i zategnutija koža i hiperpigmentacijske mrlje su svakim danom bile sve manje vidljive. Nakon puna dva mjeseca korištenja gotovo da ih i nema, a osim njih i pore su se znatno smanjile.

Uputstva na pakiranju savjetuju upotrebu svaki drugi dan na očišćenu kožu prije spavanja, no moram priznati da sam već u drugom tjednu korištenja počela sa svakodnevnom upotrebom. Nakon njega ne trebam dodatnu hidrataciju, iako je u zimskim mjesecima planiram dodati, brzo se upije i ne isušuje kožu. U početku korištenja osjetila sam blago peckanje prilikom nanošenja, ali vrlo brzo je prestalo.

alpha-h-liquid-gold-radiance

Liquid Gold Radiance je bez konkurencije moj sveti gral među serumima i svima koji žele ukloniti sitne borice, ožiljke, mrlje i osvježiti kožu lica toplo preporučujem.

Serum Alpha-H Liquid Gold Radiance nažalost nije dostupan u Hrvatskoj, a cijena mu je 72 USD.

Tags: serum, recenzija, ferulic

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije Recenzija: Alpha-H Liquid Gold Radiance