Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzija: Biobaza Sun Self-Bronzing losion

Piše: Ana Popović Kišur

Ove sam godine ja svoje more već 'odradila'. S obzirom da se umjesto na godišnji spremamo dočekati najmlađu Ogledalušu, trebalo je brzo djelovati i bar malo uživati u suncu i moru. Lansiranje novog Biobaza Sun losiona za samotamnjenje mi je olakšalo odluku što koristiti kako bi zadnje dane svibnja i prve ljetne dane lipnja maksimalno iskoristila.

Iskreno, dosad nikad nisam koristila self-tan proizvode, nije bilo potrebe, jer sam svaki slobodan trenutak i produženi vikend provela na moru. A moja koža je uistinu sklona brzom hvatanju sunca. Međutim, ova je godina izuzetak i ove godine više ne idem na more, bar ne prije jeseni. A i tad, s malom bebicom (i alergijom na sunce), teško da će me sunce vidjeti.

U svakom slučaju, Biobaza losion za samotamnjenje je došao kao naručen. Taman sam počela proučavati proizvode takve vrste, a s obzirom da sam ja stvarno velika obožavateljica ovog našeg brenda, naravno da sam htjela prvo njega probati. I nisam se pokajala.

Kao i druge Biobaza proizvode, i ovaj Self-Bronzing losion krase hidratantna svojstva. Naravno da to uvijek prvo primjetim jer imam kožu tijela sklonu suhoći i dehidraciji. Drugo opažanje je vezano uz prekrasan miris ljeta. Nije to klasičan kokos-miris ili miris plaže za kojim svi patimo, ali nedvojbeno podsjeća na ljeto.

Biobaza Sun losion za samotamnjenje se brzo upija. Sama procedura nanošenja nije nikakav problem, kako sam se u početku bojala. Drugi strah mi je bio flekavost, odnosno neravnomjerna boja. Međutim, rijetka tekstura losiona se savršeno razmazuje, brzo upija i potpuno je nemasna.  Prvi sam ga put nanijela nakon peelinga tijela i moram priznati da me rezultat jako iznenadio. Ja sam već od samo jednog nanošenja imala ravnomjernu boju koja niti malo ne baca na narančasto (o da, imati narančastu kožu mi je veeelika fobija) i koja kod mene znači - učinila sam prvu 'banju' (po dubrovački, učiniti prvu banju znači službeno otvoriti sezonu kupanja). Ta moja self-tan bojica mi je izvrsna podloga za odlazak na more.

Pokazala se kao i izvrsna baza za pripremu kože za sunčanje i za Dry-Sunning ulje za postizanje brže preplanulosti. Ipak nisam imala puno vremena za uživanje na moru, a htjela sam uistinu iskoristi ovih par dana i iz njih izvući maksimum. Kombinacija losiona za samotamnjenje i suhog ulja za ubrzano tamnjenje se pokazalo kao izvrsno sredstvo za postizanje cilja. Biobaza Dry-Sunning ulje mi je još lani postao neizostavni pratioc na moru. Obožavam to ulje i uistinu radi to što kaže! (--> link na recenziju).

Kao i druge Biobaza formule i ovu odlikuje inovativan kompleks - ekstrakt crne mrkve, kako maslac i jedan od najpotentnijih antioksidanata vitamin E.

Loredani ovakve mazalice nisu strane, pa sam je zamolila da i ona da svoje mišljenje o Biobaza Sun Self-Bronzing losionu, s obzirom da ga je i ona probala. Evo što je rekla:

'Lagane je teksture i brzo se upija pa se već nakon nekoliko minuta mogu odjenuti. Već sutradan osigurava lijepu promjenu tena na ton tamniju. Nekoliko dana nanošenja je dovoljno za dojam osunčanosti. Jedina primjedba je pakiranje u obliku bočice sa sprejem koja meni osobno ne odgovara budući mi se ruka tijekom nanošenja preparata zamasti pa ne mogu stabilno držati bočicu i sprejati.
Ne razvija neugodan miris i ne isušuje kožu no osjetljivim tipovima kože tijela preporučam nanošenje svakog drugog dana s obilnom hidratacijom nakon svakog tuširanja.'

Ja, moram priznati, nisam imala problem s sprejanjem niti s držanjem bočice. Čak mi se to čini boljim rješenjem od tube. Ja sam svoj lažni ten našla i sigurno neću tražiti dalje. Ovo ljeto ova Biobazina bočica će mi biti pratioc u metropoli, a na jesen će joj se pridružiti i moje omiljeno ljetno Dry Sunning ulje uz nezaobilazni SPF faktor. Mislim da nitk neće ni primjetiti da sam more ove godine vidjela minimalno.

Cijene i detalje o Biobaza Sun Self-Bronzing losionu možete pročitati ovdje --> link

Tags: dane, moru, što, suncu, ljetne, malo, novog, lansiranje, uživati, djelovati, biobaza, samotamnjenje, losiona

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije Recenzija: Biobaza Sun Self-Bronzing losion