Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzija: Chanel CC krema 30 Beige

chanel-cc-cream-beige-30-recenzija

Piše: Luči Židić

Bilo je dovoljno jedno nanošenje Chanel CC kreme sa zaštitnim faktorom SPF 50 da mi vrati vjeru u ovaj tip proizvoda. Sva su moja iskustva sa BB i CC kremama dotad bila negativna, od mnoštva nabrojanih učinaka jedva bi ispunile jedan ili dva i uvijek bi na kraju nastavila koristiti više proizvoda da bi dobila sve što mom licu treba.

A treba mu prvenstveno zaštita od sunca, hidratacija odnosno vlažnost kroz cijeli dan, srednje pokrivanje i ujednačenost. Sve to u trajanju minimalno 8 sati. Svaki proizvod koji bi obećavao sve navedene učinke u jednom bi ili bio pretaman, presvijetao, premastan, proziran ili bi oksidirao nakon par sati.

chanel-cc-cream-beige-30-recenzija

I onda je u moje ruke dospjela chanel CC u nijansi 30 Beige. Napokon proizvod koji ispunjava sve kriterije. Prvo visoki faktor SPF 50, zatim pokrivanje dostojno dobrog tekućeg pudera, vlažnost mojoj inače jako suhoj koži, prirodna nijansa sa 'dewy' finišem i solidna trajnost od 8 do 10 sati. Netko s masnijom kožom bi vjerojatno morao dodati sloj transparentnog pudera kroz dan, ali lagana tekstura ove kreme odgovarala bi i najosjetljivijem tipu kože.

chanel-cc-cream-beige-30-recenzija

Chanel CC krema je definitivno proizvod koji ću nastaviti koristiti i nakon ljeta i koji mi je postao osnova svakodnevnog make-upa.

Jedina mana je visoka cijena, ali u obranu ću samo dodati da je potrebno jako malo proizvoda za potpuno nanošenje i da se divno razmazuje i sjeda na lice. Trenutno je dostupna u samo tri nijanse (BEIGE 20,30 i 40) ali se uskoro očekuje nadopuna i na našem tržištu (BEIGE 10 i 50).

Cijene i detalje o Chanel CC kremi možete pročitati ovdje --> link

Tags: chanel, recenzija

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije Recenzija: Chanel CC krema 30 Beige