Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzija: Gatineau Melatogenine AOX Probiotics serum

gatineau-melatogenine-aox-probiotics-serum

Piše: Mirela Vrbanc

U svojim tridesetim godinama života sam shvatila da njega kože lica samo kremama nije dostatna za učinkovito sprečavanje starenja kože i da mi treba nešto jače. Tada sam otkrila serume.

Volim koristiti serume ujutro i uvečer prije nanošenja krema, jer su  koncentriraniji i zbog svoje teksture brže i dublje prodiru u kožu. Naravno uvijek sam spremna isprobavati neke nove formule.

Mijenjam serume zavisno o trenutnim potrebama lica pa sam za ovo proljeće odlučila nabaviti Gatineau Melatogenine AOX Probiotics Youth Activating Beauty Serum. Dugačak naziv za serum koji dolazi u staklenoj bočici od 30 ml.

U izboru baš ovog proizvoda me najviše privukla činjenica da se po prvi puta u jednom serumu kombiniraju melatogenin (antioksidans inspiriran prirodnim melatoninom koji usporava raspadanje stanica i ubrzava njihovo obnavljanje) i lactobacillus (dobre bakterije) u sinergiji s biljnim peptidima (ekstrakt sirka, ekstrakt kore crne vrbe i macerat orhideje) te derivatom silicija, a sve u cilju zaštite kože od stresa i poboljšavanja njenog cjelokupnog izgleda.  Dodatni plus je što u njemu nema parabena, niti silikona.

gatineau-melatogenine-aox-probiotics-serum

Iako je preporuka koristiti serum dva puta dnevno, ja ga koristim svako jutro već 2 mjeseca i stvarno sam oduševljena njegovim djelovanjem. Pumpica na staklenoj bočici lagano regulira pritisak i meni je dovoljan jedan i pol potisak za jednu primjenu. Stavljam ga na prethodno očišćeno i tonizirano lice. Serum je nježno ružičaste boje, gotovo bijele i nema nikakav poseban miris, mogla bi reći, neutralan je. Lako se razmazuje i jako brzo potpuno upija, a za sobom ostavlja blistavu kožu. Cijelo lice poprima ujednačeni izraz, koža kao da živne, a fine linije i bore se popune, proširene pore na nosu su se stisnule. Duboke bore se ne popune skroz, ali postanu mekših linija i ne tako uočljive. Koža lica uistinu djeluje odmorno i zdravo.  Taj efekt sam vidjela već nakon prvih nekoliko dana upotrebe i to je ono što volim kod dobrih seruma, kada brzo daju rezultate.

gatineau-melatogenine-aox-probiotics-serum

Nakon primjene Gatineau seruma, stavljam svoju uobičajenu dnevnu kremu sa SPF zaštitom. Imam utisak da od kada koristim ovaj serum i moj uobičajeni puder bolje prianja uz kožu i sviđa mi se što moje lice odiše svježinom bez tragova umora, iako su mi zadnji tjedni bili baš fizički i psihički naporni.

Preporučila bih ga svim ženama iznad 30 godina i za sve tipove kože, a osobito onima koji imaju kožu intolerantnu na C vitamin jer će  ovim serumom postići sve benefite koje bi dobili i proizvodom baziranom na C vitaminu. Također je ovo dobra promjena za sve koji žele malo odmoriti kožu od  njege C vitaminom i isprobati nešto novo.

Cijena proizvoda je 694 kn za 30 ml što će biti dostatno za nekoliko mjeseci upotrebe, a dostupan je u ljekarnama te u Formasana dućanu u Zagrebu.

Tags: tada, kremama, kože, samo, nije, njega, lica, starenja, učinkovito, serume, otkrila, dostatna, sprečavanje, shvatila

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije Recenzija: Gatineau Melatogenine AOX Probiotics serum